ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρηστίδης: «Ένα γεμάτο Παλέ θα δώσει άλλο χρώμα στον αγώνα»

Ο Βασίλης Χρηστίδης τόνισε την ανυπομονησία του ίδιου και των συμπαικτών του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παλέ, σημειώνοντας πως όλοι στον Άρη περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 20χρονος σέντερ του Άρη στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: «Καλησπέρα φίλοι μου. Επιστρέψαμε από την Ουκρανία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντνίπρο, για τη δεύτερη αγωνιστική του FIBA Europe Cup και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που θα γίνει στο “Nick Galis Hall”. Περιμένουμε με ανυπομονησία ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας.

Ο αντίπαλος μας προέρχεται από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και μια νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Έχει νέο προπονητή, τον Ντέιβιντ Μπλατ που διαθέτει τεράστια εμπειρία και προσπαθούν όλοι οι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Εμείς από την πλευρά μας ανυπομονούμε να έρθει αυτή η αναμέτρηση. Με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου προσπαθούμε όλες αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ένα γεμάτο Παλέ είναι σίγουρο ότι θα δώσει άλλο χρώμα και άλλη νότα στην ατμόσφαιρα του αγώνα».

To Top