Γιαννίτσης ή Παντίδος αντί του Παπαζαχαρία

Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα, το τεχνικό τιμ των κίτρινων θα αναζητήσει την κατάλληλη λύση για τη θέση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος αποβλήθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και θα απουσιάζει με τον Ολυμπιακό.

Δυο είναι οι παίκτες που είναι υποψήφιοι να πάρουν τη φανέλα του βασικού. Ο Νίκος Παντίδος και ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Ο Παντίδος ήταν κατά γενική ομολογία από τα μεγάλα φετινά κέρδη του Άρη. Σταθερός και ουσιαστικός σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα στόπερ.

Από κει και πέρα και ο Γιαννίτσης είναι ένας από τους παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς έχει παίξει ως δεξί μπακ, ως αριστερό μπακ, αλλά ως στόπερ δεν έπαιξε ποτέ ο Μιχάλης Γιαννίτσης, του οποίου αυτό ήταν το… παράπονο, διότι η φυσική του θέση είναι στο κέντρο άμυνας και μόνο εκεί δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο 76΄αποβλήθηκε ο Παπαζαχαρίας και ο Πασιαλής τον έβαλε άμεσα στο ματς, ώστε να μην μείνει κενό στο κέντρο των μετόπισθεν των κίτρινων, με τον 20χρονο αμυντικό, να τα πηγαίνει καλά στο ένα τέταρτο που αγωνίστηκε.

Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες με τους Πασιαλή, Μπουγιουκλή να παίρνουν τις οριστικές τους αποφάσεις, με βάση και την εικόνα των προπονήσεων.

To Top