Γιαννίτσης: “Δεν ήθελα να αφήσω τον Άρη…”

Στους λόγους της αποχώρησής του από τον Άρη αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γιαννίτσης μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Τον Άρη δεν ήθελα να τον αφήσω, τουλάχιστον φέτος. Από εκεί και πέρα υπήρχαν λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω. Αυτοί έχουν να κάνουν με κάποιες συμφωνίες από το καλοκαίρι, οι οποίοι δεν τηρήθηκαν επακριβώς. Περισσότερο ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι των συμφωνιών αυτών. Ήμουν και σε πιο δύσκολες καταστάσεις και δεν ήθελα να φύγω. Μερικές φορές, όμως, δεν μπορείς να παραβλέπεις κάποια πράγματα, όσο κι αν κάνεις τον καλό».

Για την διάλυση της ομάδας Κ20 του Άρη που πήρε το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν παίκτες από εκείνη την ομάδα που κάνουν αξιόλογη καριέρα και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει όπως οι Γιαννιώτας και Διούδης. Μερικές φορές δεν είναι στο χέρι σου να μείνεις. Όσο κι αν θες να μείνεις και να βοηθήσεις δεν μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα. Πρέπει να σκεφθείς και το μέλλον σου».

Για το αν ο Άρης μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες των παικτών σήμερα: «Ο Άρης αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Φέτος γίνεται το πρώτο βήμα. Με δεδομένο αυτό, πιστεύω πως ναι ο Άρης μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες κάποιου ποδοσφαιριστή».

Για την εικόνα του Άρη: «Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τα τρία τελευταία παιχνίδια, όμως μιλάω με τα παιδιά, δεν έχω χάσει την επαφή μου μαζί τους. Από ότι μαθαίνω πάνε καλά, παίρνουν τα αποτελέσματα και έγιναν και κάποιες μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα καλύψουν κενά. Μόνο για καλό είναι αυτές οι μεταγραφές. Ο Σαμαράς και ο Καλογέρης έχουν μια καριέρα στην πλάτη τους, τον Γεωργιάδη τον πρόλαβα στις προπονήσεις, όπως και τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου. Πρόκειται για πολύ καλές προσθήκες».

To Top