Διοικητικές “ζυμώσεις” στον Άρη με κεντρικό πρόσωπο τον Ιωαννίδη

Διοικητικές εξελίξεις, ίσως και ανακατατάξεις ενδέχεται να προκύψουν στον μπασκετικό Άρη με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Metrosport” “ενώ ο μπασκετικός Άρης απολαμβάνει το άρωμα του θριάμβου επί του ΠΑΟΚ, οι «ζυμώσεις» για το διοικητικό του μέλλον βρίσκονται στο pick. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα προκύψουν εξελίξεις άμεσα. Λογικά όμως, εάν ερμηνεύσουμε τη θέρμη των ενδιαφερομένων να μπουν στο διοικητικό παιχνίδι, αργά ή γρήγορα το τοπίο θα αλλάξει.

Το άμεσο project το «τρέχει» ο Σεραφείμ Ερίνης. Επιστήθιος φίλος του Γιάννη Ιωαννίδη με συμπαραστάτη τον Νίκο Νικολακόπουλο. Το πλάνο έχει ως στόχο να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας τύπου «Γένεσις» με το μετοχικό κεφάλαιο του οποίου θα επιχειρηθεί να αγορασθεί η ΚΑΕ Άρης.

Η προσπάθεια του κ. Ερίνη έχει τις εξής δεδομένα:

  • Να πάρει το οριστικό «ναι» από τους κ.κ. Αντωνιάδη και Ντίμη Παπαϊωάννου ότι θα συμμετάσχουν στο νέο φορέα. 
  • Εχει την συμπαράσταση του κ. Γεωργούλη ο οποίος είναι χολωμένος από τη συμπεριφορά του κ. Αρβανίτη για το ποσό της εγγύησης που έδωσε ο πρώτος για ένα δάνειο που πήρε ο Γιάννης Δαμιανίδης.
  • Προσπαθεί να πείσει για την ένταξη τους στην προσπάθεια δύο επιχειρηματίες που έχουν έμμεση σχέση με ομάδες της Α1. Από τους δύο επιχειρηματίες προσδοκά ότι θα έχει «φρέσκο» χρήμα, το οποίο θα είναι έξω από τις γνωστές εσωαρειανές «πηγές» χρηματοδότησης.

Σ’ όλη αυτή την προσπάθεια σαφώς και «παίζει» το όνομα του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο «ξανθός» ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιον ρόλο θα έχει σ’ αυτή την προσπάθεια στην περίπτωση που θα έχει αίσιο τέλος. Του προέδρου πάντως για περισσότερους απ’ έναν λόγο, είναι σενάριο το οποίο θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ο κ. Ερίνης κάνει τις τελευταίες του επαφές προκειμένου να «κουμπώσει» όλα τα κομμάτια του παζλ και να προχωρήσει στην δημιουργία του νέου φορέα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν κενά ώστε να δημιουργηθεί μία ολοκηρωμένη εικόνα που θα προκαλέσει αισιοδοξία.

Και να μην ξεχνάμε ότι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Αρης είναι οι κ.κ. Αρβανίτης και Γαλιλαίας οπότε ό,τι κι αν γίνει με τον φορέα θα πρέπει να πεισθούν να δώσουν τις μετοχές τους γιατί αυτό το σενάριο, τουλάχιστον, τον πρόεδρο δεν τον συμπεριλαμβάνει. Η σημερινή διοίκηση πάντως εξακολουθεί να έχει την στήριξη του εξαίρετου παράγοντα κ. Πλιάκη ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να αλλαξοπιστήσει. Αυτά προς το παρόν.

Πηγή: metrosport.gr

To Top