Γιαννίτσης: Μαχητικότητα και νιάτα στο DNA του νέου Άρη!

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται στο Πράτο και ο Μιχάλης Γιαννίτσης μιλώντας από την Ιταλία έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και λειτουργεί η ομάδα και ο ίδιος.

Ο νεαρός αμυντικός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Σχετικά είμαι από τους παλιούς παίκτες που έμειναν στην ομάδα. Προπονούμαστε δυνατά και πολύ σωστά. Όλα είναι πολύ καλά εδώ, οι συνθήκες είναι ιδανικές».

Για τις συγκρίσεις πέρσι και φέτος είπε: « Πέρσι ήμουν άτυχος. Είχα ένα τραυματισμό που με κράτησε πίσω, ενώ υπέφερα και από μια σοβαρή ίωση. Φέτος όμως είμαι αποφασισμένος να δώσω το 120% για να καταφέρω και να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα».

Για τον τρόπο δουλειάς που γίνεται είπε: «Φέτος άλλωστε δίνεται στους νεαρούς παίκτες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθούμε. Μπορεί να είμαστε νεαροί αλλά είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Δουλεύουμε σε όλους του τομείς. Ειδικά στη φυσική κατάσταση στη δύναμη αλλά και στην τακτική».

Για τον Άρη της νέας περιόδου είπε: «Παράλληλα, ο κόουτς μας δείχνει και βίντεο για να καταλάβουμε ακριβώς το τι μας ζητάει και να γίνουμε όπως αυτό μας θέλει. Τον Άρη τη νέα χρονιά θα τον διακρίνει η μαχητικότητα και τα πολλά τρεξίματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κατεβαίνουμε αδιάφοροι. Η διοίκηση κάνει τεράστια προσπάθεια για να κρατήσει ζωντανό το σύλλογο».

Για τη βοήθεια του κόσμου είπε: «Βλέπουμε τον κόσμο να τη στηρίζει και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Φυσικά κάποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Βέβαια ευτυχώς πάντα υπήρχε εκεί η διαβεβαίωση από τη διοίκηση πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα παίξει κανονικά».

*H κεντρική φωτογραφία είναι από πρόφατη συνέντευξη του Γιαννίτση στο PRESSARIS.

** H δεύτερη φωτό είναι από τη media day που έγινε στο Πράτο της Ιταλίας και δημοσιεύεται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

To Top