Γιαννακόπουλος: «Μπράβο στον Άρη! Ανεκτίμητη η προσφορά του Γκάλη»!

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος ομάδας με τον οποίον ο Νίκος Γκάλης συνεργάσθηκε ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό και υποκλίνεται στον μεγάλο άσο, ενώ δίνει συγχαρητήρια και στον Άρη!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

«Ο ελληνικός λαός και οι φίλοι του μπάσκετ οφείλουν πολλά σε αυτόν τον τεράστιο αθλητή. Οι υπηρεσίες που πρόσφερε ήταν ανεκτίμητες» δήλωσε χθες στο «Goal» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που με αφορμή τις εκδηλώσεις της 7ης Μαΐου στο Αλεξάνδρειο προς τιμήν του πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον Αρη που προχώρησε σε αυτή την εκδήλωση, εύχομαι να τη χαρεί ο ίδιος και ο κόσμος που θα την παρακολουθήσει γιατί το αξίζει ως άνθρωπος κι ως αθλητής».

Σχετικά με το θέμα της έντασης των σχέσεών τους κατά το παρελθόν: «Εμείς ως Παναθηναϊκός πάντα σεβόμασταν το μέγεθος και την αξία του. Το τέλος αυτής της συνεργασίας δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε όλοι μας. Αυτές όμως είναι παλιές ιστορίες. Περασμένα ξεχασμένα. Σε αυτή την υπόθεση δεν φταίει ούτε ο Γκάλης ούτε ο Παναθηναϊκός. Αυτά είναι γνωστά και δεν θέλω πάλι να τα σκαλίζουμε» μας είπε.

Ως γνωστόν, ο λόγος που οδήγησε τον Γκάλη να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τελικά να σταματήσει το μπάσκετ ήταν μια διένεξη που είχε με τον προπονητή των «πράσινων» Κώστα Πολίτη. «Με την ευκαιρία, να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Νίκο και την οικογένειά του» κατέληξε ο κ. Γιαννακόπουλος.

 

To Top