Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Διούδης και άλλοι Αρειανοί έδωσαν το… αίμα τους! (photos)

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς από την Κοινωνία Μελών Αρη με τη συμμετοχή των φίλων του Άρη, αλλά και ποδοσφαιριστών του συλλόγου και μελών του φορέα.

Σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου διοργανώθηκε την αιμοδοσία την Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, γωνία Θύρα 1 με Θύρα 2).

Το αίμα τους έδωσα ανώνυμοι φίλοι του Άρη, οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Γιαννιώτας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Σωκράτης Διούδης, ο ταμίας της ΚΜΑ Άρης Ναούμ και πολλοί άλλοι.

«Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί σε συναρειανούς μας περισσότερες από 230 φιάλες αίματος, ενώ οι απαιτήσεις για αίμα αυξάνονται διαρκώς. Δώσε κι εσύ 10 λεπτά από το χρόνο σου, σώσε κι εσύ μία ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός θα σε χρειασθεί» ήταν η σχετική ανακοίνωση της Κοινωνίας, η οποία εξέδωσε μάλιστα και ευχαριστήριο.

Συγκεκριμενα: «Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ευχαριστεί το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Ιπποκράτειο” για τη χθεσινή (31/10) εθελοντική αιμοδοσία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Τράπεζας Αίματος, φιάλες αίματος εγκρίνονται μόνο σε όσους έχουν δώσει αίμα σε οργανωμένη ημέρα αιμοδοσίας ή μεμονωμένα σε κάποιο κέντρο αιμοδοσίας».

To Top