Δυο χοντρά… «φάλτσα» πέρσι με Ατρόμητο, Παναιτωλικό

«Όταν δέχεσαι σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις πέντε κίτρινες κι έχεις αποβολή, που δεν υπάρχει ποτέ, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις για την νίκη»…

Έτσι σχολίασε πέρσι το PRESSARIS τη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όταν ο Κρητικός διαιτητής σταμάτησε τον Άρη με τα σφυρίγματά του (0-0). Είχε βγάλει τον… “καλύτερο” εαυτό του.

Ο Κουκουλάκης αρνήθηκε πέναλτι στον Κατίδη στο 29′, ενώ σε κάθε υποψία φάουλ και με το φύσημα του αέρα σφύριζε πάντα υπέρ του Ατρομήτου, ενώ έβαζε το χέρι στην τσέπη για να «κιτρινίσει» τους παίκτες του Άρη με την παραμικρή αφορμή.

Αποκορύφωμα η δεύτερη κίτρινη στον Ρικάρντο Φατί, ο οποίος δεν ακούμπησε καν τον Σκόνδρα κι ο ρέφερι από το Ηράκλειο απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Άρη χωρίς λόγο, λίγες εβδομάδες μετά την αναίτια αποβολή του ίδιου παίκτη, από τον ίδιο διαιτητή…

Τι είχε προηγηθεί; Στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, Άρης-Παναιτωλικός ο Κρητικός ρέφερι είχε… σημαδέψει τους κίτρινους.

Χωρίς τη μεγάλη φάση, δεν απέφυγε τα λάθη ο Κουκουλάκης, τα περισσότερα σε βάρος του Άρη, «πρόλαβε» να δείξει… κόκκινη στις καθυστερήσεις στον Φατί!

Σε ένα δύσκολο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Άρη και μετά από μια σειρά από κακές διαιτησίες σε βάρος των κίτρινων περιμένουμε με… ενδιαφέρον τη διαιτησία του Κουκουλάκη.

 

To Top