Η κίτρινη ΠΑΕ για τα δημοσιογραφικά

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Αρης γνωστοποιούνται αποφάσεις που ελήφθησαν και θα εφαρμοστούν στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, προκειμένου να λειτουργούν όλα ομαλά στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή στην αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό –δυστυχώς- παρουσιάστηκαν κάποια περιστατικά, τα οποία δεν συνάδουν με τον ρόλο που επιτάσσει το δημοσιογραφικό καθήκον όλων μας, προκειμένου στα επόμενα παιχνίδια να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, ξεκαθαρίζουμε, και, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ Π.Σ.Α.Τ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Από εκεί και μετά, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης, εκτός κι αν υπάρξει γραπτό αίτημα προς το Γραφείο Τύπου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 48 ΩΡΕΣ πριν από το εκάστοτε παιχνίδι με τη σχετική αιτιολογία, ενώ απαραίτητη είναι και η αναγραφή του λογοτύπου του Μέσου που εκπροσωπεί ο συνάδελφος».

To Top