Γιαννιώτας, επιβράβευση με συγκίνηση και δάκρυα! (photostory & videos)

Ήταν μια βράβευση, όμοια της οποίας δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον Άρη ή ίσως και σε καμιά άλλη ελληνική ομάδα. Η ώρα της επιβράβευσης του Γιάννη Γιαννιώτα για το βραβείο του MVP  της 10ης αγωνιστικής έγινε σε κλινική από τον Στέφανο Γιώρη, ο οποίος από το κρεβάτι, όπου νοσηλεύεται παρέδωσε το βραβείο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έντονης ψυχολογικής φόρτισης… Ποδοσφαιριστής και παράγοντας δάκρυσαν από συγκίνηση… Το PRESSARIS ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την μοναδική αυτή εκδήλωση…
Αναλυτικά:

Ξεχωριστή ημέρα η σημερινή για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 10ηςαγωνιστικής με το νικητήριο γκολ που πέτυχε και την απόδοση που είχε κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο κιτρινόμαυρος… πολεμιστής, μόλις στα 18 του χρόνια και στην δεύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Άρη κατάφερε να απολαύσει της αναγνώρισης όλων, φίλων και αντιπάλων και στη σχετική ψηφοφορία της Σούπερ λίγκας βγήκε πρώτος στην κατηγορία «MVP της αγωνιστικής» με 64,45%!

– O Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται ήδη στο χώρο, όπου θα γίνει η βράβευση. Μαζί του είναι και ο… κολλητός και συμπαίκτης του Γιώργος Κατίδης.

– Η βράβευση θα γίνει από τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου Στέφανο Γιώρη, ο οποίος είναι κλινήρης στο Διαβαλκανικό και γι’ αυτό επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος για την εκδήλωση.

– Ήταν η πρώτη βράβευση ποδοσφαιριστή από τα… σπλάχνα του συλλόγου, όπως έλεγαν οι παρεβρισκόμενοι στην εκδήλωση, θέλοντας να υπογραμμίσουν τη σημασία του γεγονότος ότι ο Γιώρης θα βραβεύσει τον νεαρό Γιαννιώτα.

– Παρών και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος μιλάει με τους δυο ποδοσφαιριστές, ενώ νωρίτερα είχε συζήτηση με κάποιους φιλάθλους της ομάδας, που βρέθηκαν εκεί…

– Η βράβευση ξεκίνησε με τον Στέφανο Γιώρη να είναι στο κρεβάτι (!) και μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και ψυχολογικής φόρτισης. Κάποια στιγμή ο Γιώρης δάκρυσε από συγκίνηση μιλώντας για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή.

– “Ο κύριος Γιώρης είναι δεύτερος πατέρας μου, έτσι τον νιώθω” είπε συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια (!) από την πλευρά του ο Γιαννιώτας παίρνοντας το βραβείο από τα χέρια του παράγοντα του Άρη.

– Ο ποδοσφαιριστής του Άρη συνέχισε λέγοντας: “Ότι και να πω είναι λίγο. Δε θέλει λόγια για να περιγράψεις αυτή τη στιγμή. Αφιερώνω το βραβείο στον κ. Στέφανο και στην οικογένειά μου”.

-Συγκλόνισε με τα λόγια του ο Στέφανος Γιώρης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας των νέων και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τα μεγάλα ταλέντα που έρχονται από πίσω…

– «Όλα τα παιδιά στα τμήματα υποδομής αγαπούν τονΆρη. Όλοι μπορούν να παίξουν μπάλα στην ομάδα. Αν δείτε τη διαδρομή του τότε θα δείτε τι θυσίες έχει κάνει για να παίξει μπάλα και ο Κατίδης και ο Νταμαρλής και όλα τα παιδιά, δε θέλω να ξεχωρίσω κανένα» είπε χαρακτηριστικά “εισπράττοντας” την επιδοκιμασία όλων.

– Για την πορεία της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 υπογράμμισε: «Και η Κ20 πάει πολύ καλά και πάλι το πρωτάθλημα εμείς θα το πάρουμε. Άρης είμαστε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας».

– Είχε πάρει… φόρα, όμως, ο Γιώρης και έκανε και προβλέψεις δείχνοντας σε πολύ καλή ψυχολογία από την εκδήλωση: «Με τον Πανιώνιο θα σκοράρει είμαι σίγουρος 100%. Όποτε παίζαμε και μέσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό σα σταματημένους τους περνούσε και μου λένε εμένα για τον Καπίνο ή για άλλους…»

– “Και μόνο που λέω την λέξη Άρης, ζωντανεύω… Η λέξη Άρης με ζωντανεύει και με κάνει να σηκωθώ στα πόδια μου και να περπατήσω” έλεγε κάποια στιγμή ο Γιώρης, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

– H παρουσία του Γιώργου Κατίδη δεν ήταν τυχαία. Ο Κατίδης όντας ο… διόσκουρος του Γιαννιώτα, βρέθηκε στο Διαβαλκανικό κατόπιν επιθυμίας του Γιώρη, ο οποίος μετά το τέλος της βράβευσης του είπε: “να ξέρεις τώρα, ότι εσύ θα είσαι ο επόμενος που θα βραβεύσω…”.

– Αύριο παίρνει εξιτήριο από την κλινική ο Γιώρης, μια ευχάριστη εξέλιξη στην περιπέτεια της υγείας του και όλοι του ευχήθηκαν: “την επόμενη φορά να κάνει τη βράβευση στο Κλεάνθης Βικελίδης” με αποτελέσμα να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από τη βράβευση του Γιάννη Γιαννιώτα:
{gallery}karaoglanidis/mvp{/gallery}

Το βίντεο με τα συγκινητικά λόγια του δακρυσμένου Στέφανου Γιώρη:
{youtube}id1rL0y3aik|640|360|1{/youtube}

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα, στο πλευρό του κ. Γιώρη:
{youtube}fYORNF47Y6U|640|360|1{/youtube}

To Top