Γιαννιώτας: “Θέλουμε εκδίκηση! Θα έλεγα ναι σε ανανέωση στον Άρη”!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις ερωτήσεις των αναγνωστών του σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

Ένα από τα ερωτήματα ήταν το αν θέλουν οι παίκτες του Αρη να πάρουν εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ μετά βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Η απάντηση ήταν η εξής: «Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε μια “εκδίκηση”, γιατί πρώτον, νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε και δεύτερον να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Σε ερώτηση που αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι και το πώς το βλέπουν οι «κίτρινοι» τόνισε: «Οπως βλέπουμε τα παιχνίδια τα υπόλοιπα έτσι βλέπουμε και του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ντέρμπι, πρέπει να σκεφτούμε παραπάνω πράγματα και νομίζω πως ο κάθε παίκτης ξέρει τι θα κάνει την Κυριακή. Το θέμα είναι πως θα μπούμε στο γήπεδο και πως θα είμαστε στα 90 λεπτά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβόμαστε».

Σε ερώτηση για το αν του έγινε γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τον Αρη, επισήμανε: «Πρόταση επίσημη δεν μου έχει γίνει, απλά μου ανέφεραν οι άνθρωποι της προηγούμενης διοίκησης ότι θέλουν να μείνω και η απάντηση στο εάν θα ανανέωνα είναι “ναι”!»

Για τον αν θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό στα κοντά τόνισε: «Θα εξαντλήσω τις πιθανότητες για το εξωτερικό, αν δεν τα καταφέρω, τότε θα κοιτάξω την Ελλάδα στην οποία προτεραιότητά μου είναι ο Αρης. Στον ΠΑΟΚ δεν θα πήγαινα ποτέ. Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα».

Για την ομάδα που υποστηρίζει στο εξωτερικά αλλά και για το που θα ήθελε να αγωνιστεί όταν φύγει από την Ελλάδα απάντησε: «Είμαι Ρεαλ Μαδρίτης, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στη Γερμανία. Μου ταιριάζει και μου αρέσει περισσότερο το γερμανικό πρωτάθλημα.

Για το ντεφορμάρισμά του στα τελευταία παιχνίδια είπε:  «Σίγουρα έχει παίξει ρόλο ο τραυματισμός μου, αλλά υπάρχει ένας άλλος παράγοντας η κόπωση, διότι δεν έχω σταματήσει λεπτό από πέρυσι και νομίζω πως όλοι οι παίκτες περνάνε ντεφορμάρισμα γιατί είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές»

To Top