Ψηφίδης: “Ευτύχημα που έφυγε ο Αλκαράθ”!

Ο Γιάννης Ψηφίδης ήταν κάθετος σε ότι αφορά την αλλαγή φρουράς στον πάγκο του Άρη. Τόνισε ότι ήταν ευτύχημα η αποχώρηση του Αλκαράθ και χαρακτήρισε τον Μιχαλήτσο, ως την καλύτερη επιλογή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε αρχικά ότι: «Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ την Τρίτη έπιασε δουλειά η τεχνική επιτροπή για την αναζήτηση του νέου προπονητή. Έγινε μια σοβαρή διεργασία με τους προπονητές που ήταν διαθέσιμοι. Καταλήξαμε στον Γιάννη Μιχαλήτσο τον οποίο προτείναμε στο διοικητικό συμβούλιο και αυτό αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί τον αγαπητό σε όλους προπονητή. Την απόφαση την πήραμε μαζί με την Κοινωνία Μελών. Όλοι μαζί ομόφωνα και χωρίς καμία αντίδραση. Μαζί του θα είναι στο τιμόνι ο Άγγελος Σπυρίδων και όλοι μαζί θα κάνουμε την μεγάλη προσπάθεια για τον Άρη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε: «έχουμε ξεκινήσει εργασίες για τα 100 χρόνια του Άρη και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι” αυτό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι ευτύχημα που έφυγε ο Αλκαράθ και έχουμε ένα δικό μας άνθρωπο πλέον. Έχουμε κι άλλα προβλήματα και γι” αυτό διαχωρίσαμε το αγωνιστικό και το οικονομικό. Είμαστε μια ΠΑΕ που τα διαχώρισε τα πράγματα. Λόγω του τρόπου διοίκησης ο νέος προπονητής δέχθηκε αμέσως την πρόκληση. Του εύχομαι καλή τύχη και να είναι για πάντα ο προπονητής της ομάδας. Τι καλύτερο ένα παιδί του Άρη να είναι στο τιμόνι του Άρη;»

To Top