Γιαννιώτας: “Μια συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη”!

Την ελπίδα πως τη νέα περίοδο τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον Άρη εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έκανε έκανε έναν απολογισμό της φετινής δύσκολης χρονιάς. Ο επιθετικός των κίτρινων επεσήμανε πως κανείς στην ομάδα δεν είναι χαρούμενος γιατί στόχος της δεν πρέπει να είναι η παραμονή.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Γιαννιώτας μίλησε στον Sentra 103,3. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την «επίθεση» αγάπης που δέχεται από τους οπαδούς του Άρη: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο κόσμος να ζητά να βγει φωτογραφία μαζί μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Για το αν είναι χαρούμενος για την παραμονή: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές λύπες και λίγες χαρές. Εμείς ζήσαμε πολλές πίκρες αλλά στο τέλος σώσαμε την παρτίδα. Δεν είμαστε χαρούμενοι όμως, γιατί δεν μπορεί να είναι στόχος του Άρη η παραμονή».

Για τη δύσκολη σεζόν στον Άρη: «Όταν αλλάζουν έξι προπονητές και τέσσερις διοικήσεις, νιώθεις πως είσαι στον αέρα και λες ό,τι κάνω εγώ και ο κόσμος. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά ανατρέψαμε το εις βάρος μας κλίμα».

Για το αν η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν η καθοριστική: «Όταν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ο Αγκάνθο νόμιζα πως όλα τελείωσαν. Έπρεπε να παίξουμε για την τιμή της δική μας. Μας μίλησαν οι πιο έμπειροι, όπως ο Παπαζαχαρίας και μας είπαν πως μπορούμε να το ανατρέψουμε. Δεν κάναμε το σούπερ ματς, κάναμε αυτά που έπρεπε».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον ίδιο: «Πέρυσι έμπαινα στο γήπεδο και είχα δίπλα μου τους Φατί, Καστίγιο, Λαζαρίδη και ήξερα πως θα με βοηθήσουν. Φέτος κλήθηκα εγώ να βοηθήσω και αυτό με γέμιζε με άγχος. Όταν παίζεις στον Άρη όμως, δεν μπορείς να μπαίνεις για τον βαθμό. Αυτό πάντως, μάς βάρυνε τα πόδια σε πολλά παιχνίδια. Για μένα είναι ευχάριστο που έχουν απαιτήσεις από μένα, γιατί δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν σαν μικρό. Στο ποδόσφαιρο όταν είσαι 20 χρόνων δεν είσαι ούτε μικρός ούτε ταλέντο ούτε τίποτα. Τώρα, αν κάποιοι δεν τους άρεσε όπως έπαιζα, δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Για την πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια: «Εγώ έχω μεγαλώσει στον Άρη. Έχω δει καλά και άσχημα πράγματα. Έχω δει τον Άρη να κερδίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο και φέτος να μην μπορεί να νικήσει στο Χαριλάου τη Βέροια, χωρίς να υποτιμώ την ομάδα. Ήταν ένα άγχος που έπρεπε να το αποβάλουμε από τον πρώτο γύρο».

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Τώρα η ομάδα μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω το καλοκαίρι να βελτιωθούν τα πράγματα και του χρόνου ελπίζουμε σε πολύ καλύτερα πράγματα».

Για το δικό του μέλλον, καθώς έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, αν λέει όπως και φέτος εξωτερικό ή Άρης και αν υπάρχουν επαφές του Παναθηναϊκού με τον πατέρα του: «Όσα γράφουν για τον πατέρα μου κι εμένα, δεν τα γνωρίζω. Μόνο ο μάνατζέρ μου ασχολείται. Σε έναν χρόνο αλλάζουν πολλά, έρχονται τα πάνω κάτω. Προτεραιότητα μου παραμένει το εξωτερικό, αλλά το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Μην λέμε τώρα μεγάλες κουβέντες, θα δούμε στο μέλλον. Ό,τι κι αν έρθει είμαι ανοιχτός σε όλα. Ο μάνατζέρ μου ξέρει τι θέλω και όλοι συζητάνε με εκείνον και όχι με μένα».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Άρη: «Καταρχήν ένα συγγνώμη για ό,τι έγινε φέτος. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Το να βλέπεις την ομάδα σου στις τελευταίες θέσεις είναι λυπηρό. Του χρόνου όμως, δεν θα είναι έτσι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά και θα είναι προς το καλύτερο».

Για το αν ο ίδιος θα είναι και του χρόνου στον Άρη: «Ακόμα είναι νωρίς, είμαι σε διακοπές και δεν ασχολούμαι με τέτοια πλέον. Έχω άλλους στόχους, όπως τη συμμετοχή με την εθνική στο παγκόσμιο και τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα».

 

To Top