Παπαδόπουλος: “Αν μείνω θα είναι για το καλύτερο, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως υπάρχει η διάθεση από τον Άρη και από τη δική του πλευρά να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Τόνισε επίσης πως θέλει να βελτιωθούν οι συνθήκες στην ομάδα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν οι παίκτες του παίζουν Playstation: «Όταν πηγαίνουμε αποστολή τους το απαγορεύουμε γιατί ξενυχτάνε. Ωραίο το Playstation, αλλά μπορεί να μπερδευτείς κιόλας. Στο Playstation μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε, αλλά για παράδειγμα δεν μπορούμε να τρέχουμε εμείς σαν τον Ετό»!

Για το γεγονός πως είχαν τον Άρη τελειωμένο: «Έμεναν τρία παιχνίδια, εννέα βαθμοί και δεν ήμασταν τελειωμένοι. Ο Άρης σίγουρα δεν πρέπει να παλεύει για την παραμονή και ποδοσφαιριστές είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους, αλλά και κάποιοι άλλοι είχαν αδικήσει αυτά τα παιδιά».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Sentra 103,3

Για το αν δούλεψε μόνο στην ψυχολογία:«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ομάδες στην πρώτη 6άδα, πρέπει να τους αντιμετωπίσεις και ποδοσφαιρικά, όχι μόνο ψυχολογικά. Στο ψυχολογικό κομμάτι οι Δέλλας και Ζήκος έκαναν καλύτερη δουλειά από μένα στην ΑΕΚ. Αλλά αγωνιστικά, αν ήμουν εγώ ΑΕΚ, θα είχα διώξει πιο νωρίς τον Λίνεν. Όταν κέρδιζε έλεγε πάμε για Ευρώπη και μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα έλεγε πως οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν. Η ΑΕΚ έπεσε στο παιχνίδι με τα Γιάννενα».

Για όσα ακούστηκαν μετά τα ματς με Ατρόμητο και Αστέρα: «Εμείς ξέραμε τις δυνατότητές μας και λέγαμε ότι κάθε φορά θα δείχνουμε ότι δεν έπρεπε να είμαστε εκεί. Όποιος μιλάει για τον Ατρόμητο, δεν ζει στην Ελλάδα. Μείναμε με δέκα παίκτες, είχαν δοκάρι πριν προηγηθούμε. Ο Ατρόμητος μάς δικαίωσε στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ. Για το παιχνίδι με τον Αστέρα, που λένε πως ο προπονητής μας συμπαθεί και έκανε αλλαγές, να ξέρουμε πως ο κ. Τσιώλης είναι καριερίστας και αξιόλογος προπονητής και δεν νομίζω να ήθελε να φάει πέντε γκολ».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Αν μείνω θα μείνω για το καλύτερο. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Με ευχαριστεί όσα ακούω από τον κόσμο και τους παίκτες».

Για τους Γιαννιώτα και Τάτο: «Ο Γιαννιώτας είναι ένα παιδί που μέσα από τα προβλήματα του Άρη βγήκε πολύ δυνατός. Είναι μεγάλο ταλέντο που πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Έπαιζε πολύ στη γραμμή, του μάθαμε να παίζει προς τα μέσα και να σκοράρει. Θα κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν ξέρω αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα. Ο Τάτος, ως 9-10άρι, οργανώνει και απειλεί, θα μπορέσει να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό ή στο εξωτερικό. Είναι όμως, παίκτης ψυχολογίας. Θέλει να τον πιστεύουν».

To Top