Γιαννιώτας: “Σαν σκλάβος, βλάκας και όχι ήσυχος με τη συνείδησή μου”

Ο Γιάννης Γιαννιώτας σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τη φημολογία περί υποτιθέμενης συμφωνίας πώλησής του στον Ολυμπιακό.

«Όταν άκουσα ότι πήραν λεφτά για μένα για να πάω σε μία ομάδα χωρίς να το ξέρω ένιωσα σαν σκλάβος. Νομίζω ότι δεν ήταν σωστό και ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια κι εγώ το έμαθα πριν δύο μέρες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννιώτας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιαννιώτας αναφερόμενος στο πώς περνάει στη Γερμανία είπε: «Έχουν φύγει πολλά από το κεφάλι μου, σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο και το πώς θα γίνω καλύτερος. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που παίζω ποδόσφαιρο».

Για τη πιο δυσάρεστη στιγμή του στον Αρη τόνισε: «Η πιο δυσάρεστη ήταν πέρσι που έβλεπα το βαθμολογικό πίνακα τον Αρη να είναι στις τελευταίες θέσεις. Κατά κάποιον τρόπο ένιωθα κι εγώ υπεύθυνος αλλά από την άλλη ήμουν ήσυχος με τη συνείδησή μου, γιατί έκανα αυτό που μπορούσα. Πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τώρα κοιμάμαι πολύ καλύτερα».

Τέλος, για τις συζητήσεις με συμπαίκτες του στη Φορτούνα και το τι συνέβαινε στην Ελλάδα είπε: «Το έχω πει σε παιδιά στη Γερμανία ότι παίζαμε απλήρωτοι 4, 5, 6 μήνες και δεν το πίστευαν. Όταν τους είπα ότι παίρναμε το βασικό μισθό δεν το πίστευαν. Ένιωσα βλάκας, γιατί έπαιζα χωρίς αντίκρισμα. Νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα».

To Top