Ο Σούλης για το στοίχημα της επιβίωσης: “Μια νίκη για πάρουμε μπροστά, στόχος οι 25 βαθμοί για τον Άρη”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα με την Καλλονή και παρά το νέο πικρό ποτήρι που ήπιε η ομάδα του Άρη, ότι η υπόθεση της παραμονής είναι εφικτός στόχος.

“Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται, εμείς δημιουργούμε τα αποτελέσματα”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας. Ο Άρης βρίσκεται σε τραγική βαθμολογική θέση, με μόλις 11 βαθμούς, χωρίς νίκη από τις 20 Οκτωβρίου και ο Παπαδόπουλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε ότι αφορά το μαθηματικό κομμάτι της προσπάθειας του Άρη και το στοίχημα της επιβίωσης.

Όπως τόνισε ουκ ολίγες φορές χθες: “Θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε μπροστά, να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε”. Ο 47χρονος προπονητής οριοθέτησε την σωτηρία της ομάδας τουλάχιστον στους 34 βαθμούς (“σπάνια κάνω λάθος” όπως είπε) και σε ότι αφορά τους κίτρινους ότι: “πρέπει να μαζέψουμε ως Άρης 25 βαθμούς. Αλλά πρέπει πρώτα να αρχίζουμε να κερδίζουμε”.

Αυτά σε ότι αφορά τα μαθηματικά και τους υπολογισμούς. Όλα όμως, αποτελούν εξάρτηση της αγωνιστικής αποτελεσματικότητας της ομάδας, προκειμένου οι υπολογισμοί να γίνουν πράξη στο χορτάρι.

To Top