Γιαννιώτας: “Τα γκολ είναι του Παπαστεριανού και του Τάτου! Εγώ απλά έσπρωξα τη μπάλα!”

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στην γκολ με δύο εξαιρετικές προσπάθειες, έναν… δικό του πανηγυρισμό και δήλωσε πως τα ψυχικά αποθέματα οι παίκτες τα βρήκαν μέσα αποδυτήρια μεταξύ τους!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε στην κάμερα της NOVA πως “τα ψυχικά αποθέματα τα βρήκαμε μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ μας. Είχαμε πει ότι δεν μας παίρνει άλλο και πρέπει να κερδίσουμε. Το ότι βάλαμε τέσσερα γκολ εμένα δεν μου λέει κάτι. Κερδίσαμε μία μάχη και όχι τον πόλεμο. Ελπίζω να έχουμε μία ανάλογη συνέχεια, να κερδίζουμε ακόμη και με μισό μηδέν, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε αυτό τον κόσμο υπερήφανο”.

Για το πρώτο γκολ που ήρθε γρήγορα: «Σίγουρα όταν βάζεις ένα γκολ μέσα στην έδρα σου στα πρώτα λεπτά σου δίνει ώθηση ο κόσμος σου. Όταν βάζεις και το δεύτερο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου τα πόδια σου βγάζουν φτερά. Τους το χρωστούσαμε και ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρουν».

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος βάζει το γκολ. Άλλωστε τα γκολ που έβαλα νομίζω ότι είναι ένα του Παπαστεριανού και ένα του Τάτου. Απλά εγώ έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς μόνο».

Για το που αφιερώνει τα γκολ του: «Σίγουρα τα αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε ένα πρόσωπο που είναι συνέχεια κοντά μου».

 

To Top