Διούδης: “Μακάρι να μην έχω… δουλειά και να κερδίζει η ομάδα!”

Ο Σωκράτης Διούδης είχε εύκολο έργο σήμερα. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Λεβαδειακό και ευχήθηκε να… μην έχει δουλειά και στα υπόλοιπα παιχνίδια ως το φινάλε της περιόδου.

Ο τερματοφύλακας του Άρη είπε στην κάμερα της NOVA πως “ήταν μία πολύ μεγάλη εμφάνιση. Στόχος ήταν η νίκη. Τα τέσσερα γκολ δεν μας ενδιέφεραν. Ήμασταν αποφασισμένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά από εκεί και πέρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή ήμαστε ακόμη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννινα και από εκεί και πέρα ένα – ένα παιχνίδι ξεχωριστά για να καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα”.

Για το αν εξηγείται το ευρύ σκορ μετά τις άσχημες εμφανίσεις: “Δύσκολα. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση και για εμάς και για τον κόσμο μας. Όπως είπα ήμασταν αποφασισμένοι, είχαμε πολύ πάθος και φάνηκε πιστεύω. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και να κοιτάξουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.

Για το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε: “Αυτό είναι ευχάριστο για εμένα. Μακάρι σε όλα τα παιχνίδια να μην έχω δουλειά και να κερδίζει η ομάδα. Όποτε έχω δουλειά προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει τα αποτελέσματα. Σε μια ομάδα η δουλειά είναι συνολική και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Σούλη Παπαδόπουλο: “Είναι πολύ νωρίς. Κάναμε μία μέρα προπόνηση, σίγουρα μας βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Όταν αλλάζει ένας προπονητής πάντα αλλάζει η ψυχολογία των παικτών. Βέβαια σε εμάς αυτό έχει παραγίνει φέτος αλλά τι να κάνουμε. Συνεχίζουμε με έναν προπονητή που θα μας περάσει τη δική του φιλοσοφία και εύχομαι τα αποτελέσματα να βγαίνουν στο γήπεδο”.

 

To Top