Χωρίς κατηγορία

Γιατί δεν ήθελε δυνατά φιλικά τώρα ο Κατσαβάκης

Ο Άρης ξεκίνησε τα φετινά φιλικά κόντρα στην Σιένα, θα συνεχίσει αύριο με Παλέρμο και Κόμο, ενώ και την ερχόμενη βδομάδα έχει δυνατά φιλικά επί ταλικού εδάφους.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν ήθελε δυνατά φιλικά αυτήν την περίοδο, θα προτιμούσε μια πιο βατή και σταδιακή είσοδο των παικτών του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να αποφευχθεί αυτή η διαδικασία, μια και υπήρχε υπογεγραμμένη συμφωνία για τηλεοπτικά δικαιώματα από πέρσι, με μεγάλες ρήτρες κτλ. Πέρσι τέτοια εποχή δεν θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί η σημερινή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που βιώνει η ομάδα.

Ο 59χρονος προπονητής θα ήθελε σίγουρα πιο εύκολους αντιπάλους, ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη αγωνιστική πίεση, από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και απέχει σημαντικά από την αγωνιστική της ετοιμότητα, αλλά και να υπάρχει χρόνος ώστε να δεθεί ένα σύνολο τόσο νεαρών παιδιών που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χορτάρι. Θα προτιμούσε τα δυνατά φιλικά μετά το τρίτο-τέταρτο παιχνίδι και αφού θα είχαν ενσωματωθεί οι τρεις μεταγραφές που έχει δικαίωμα η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση ο Κατσαβάκης βαδίζει με την ομάδα με βάση την σημερινή πραγματικότητα, θέλοντα να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση που υπάρχει και εξηγώντας τους τι θέλει από αυτούς και πώς περιμένει την συνέχεια της προσπάθειάς της.

To Top