Χωρίς κατηγορία

Κανούλας: “Είμαστε μια γροθιά, οι νέοι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες”

Ο Σάκης Κανούλας καλείται μαζί με τους άλλους νεαρούς να σηκώσουν σημαντικό φορτίο των κιτρίνων, εντός γηπέδου. Ο επιθετικός του Αρη μιλά μεταξύ άλλων και για το φιλικό με τη Σιένα το οποίο σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον απεσταλμένο από το συνδρομητικό κανάλι:

-Σάκη, η απόδοσή σας στο φιλικό με τη Σιένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας..
«Ηταν το πρώτο μας δυνατό τεστ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παίξαμε με μία πιο έτοιμη ομάδα και παρ΄ ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι, πήγαμε καλά, ασχέτως με το τελικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε και τα καλά και τα λάθη μας, ώστε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα φιλικά με στόχο να δέσουμε και να γίνουμε μια καλή ομάδα».

-Περίμενες τον Αρη, τηρουμένων των αναλογιών, καλό στο ματς με τη Σιένα;
«Στην αρχή το φοβόμασταν όλοι το παιχνίδι, γιατί όπως είπα η Σιένα είναι πιο έτοιμη, αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας! Δείξαμε πως με την κατάλληλη δουλειά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

-Τι κρατάς από το ματς;
«Τα κρατάω όλα. Και τις καλές στιγμές και τις άσχημες, ώστε με τον προπονητή και τη βοήθεια του βίντεο να δούμε τα τακτικά μας λάθη και να γίνουμε καλύτεροι».

-Τι σας είπε ο κ. Κατσαβάκης, μετά το φιλικό;
«Ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και ότι δεν σταματάμε, γιατί έχουμε ακόμη πολλές ημέρες να δουλέψουμε σκληρά εδώ».

-Σάκη, η ομάδα πήγε καλά αμυντικά, όμως φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση, εκεί, δηλαδή, όπου αγωνίζεσαι κι εσύ..
«Αλήθεια είναι αυτό. Είμασταν καλύτεροι αμυντικά, γιατί όλες αυτές τις μέρες δουλέψαμε περισσότερο στην αμυντική τακτική με τον προπονητή, αλλά σιγά σιγά, κομμάτι κομμάτι, θα τα δουλέψουμε όλα για να γίνει στο τέλος ένα καλό σύνολο»

-Η ομάδα περιμένει επιθετικό. Τι σημαίνει αυτό για σένα, έναν παίκτη που αγωνίζεται σ΄ αυτή τη θέση;
«Ο Αρης χρειάζεται έναν έμπειρο επιθετικό. Εμείς είμαστε νέα παιδιά, μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά όποιος και να έρθει θα γίνει μάχη και ο καλύτερος θα παίξει».

-Η φετινή χρονιά ανήκει στον Κανούλα και στα άλλα νέα παιδιά;
«Είναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί πρέπει να πάρουμε εμείς το βάρος της ομάδας, δηλαδή οι παίκτες που μείνανε από πέρυσι και τα παιδιά που ήρθανε φέτος. Πρέπει ν΄ αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας, γιατί αυτές περιμέναμε τόσο καιρό και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

-Πως είναι τα πράγματα, εδώ στο Πράτο;
«Σίγουρα είναι ένα υπέροχο μέρος. Το κλίμα μας βοηθάει για τις προπονήσεις και όλα τα υπόλοιπα. Τα πάντα είναι τέλεια! Το ξενοδοχείο, το φαγητό , γενικά η διαμονή. Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσουμε στην Ελλάδα έχοντας αποκομίσει μόνο οφέλη από την εδώ παρουσία μας».

Οι εντυπώσεις σου από τον Μάκη Κατσαβάκη;
«Είναι ένας καινούριος προπονητής για τον Αρη. Δουλεύει πολύ στην τακτική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας βοηθάει, μας φέρεται καλά και πιστεύω πως μαζί του θα τα καταφέρουμε».

-Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, λόγω του ότι ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά, όπως πέρυσι στη Δόξα;
« Σίγουρα είναι απ΄ τους πιο κατάλληλους αυτή τη στιγμή για τον Αρη, διότι είναι έμπειρος, ξέρει που βρίσκεται, γνωρίζει σε ποια ομάδα είναι και έχει την επιμονή και τις γνώσεις να την βοηθήσει».

-Ο Αρης έχει φέτος πάρα πολλούς πρώην παίκτες της Επανομής, όπου έπαιζες κι εσύ..
« Ναι, είμαι εγώ, ο Γκέσιος, ο Ασλανίδης, ο Τσουκάνης και ο Παπαζαχαρίας που κατάγεται από εκεί. Ο Ασλανίδης με τον Γκέσιο κάνανε πέρυσι μια πολύ καλή χρονιά με την Αναγέννηση. Εγώ με τον Τσουκάνη, είμαστε στον Αρη από την προηγούμενη χρονιά. Είμαστε όλοι μια παρέα και συνεχίζουμε την καριέρα μας στην ίδια ομάδα».

-Επόμενα φιλικά με Παλέρμο, Κόμο, Καϊσερίσπορ και Φιορεντίνα. Ελκυστικά ονόματα..
« Ναι, είναι όλα δυνατά φιλικά. Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Θα τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια γιατί είναι μεγάλες ομάδες, όπως κι εμείς και θα τα καταφέρουμε».

-Πάντως είχε γίνει πολύ κουβέντα γι αυτά τα φιλικά. Τελικά, τι λες, καλώς ή κακώς κλειστήκανε;
«Από τέτοια παιχνίδια δεν έχεις να χάσεις κάτι, αντιθέτως έχεις μόνο να κερδίσεις και αυτό φάνηκε με τη Σιένα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!».

To Top