ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κανούλας στο PRESSARIS: “Ο Άρης καίγεται για τη νίκη – Σε γεμάτο Χαριλάου ο ΟΦΗ θα περάσει δύσκολα”

Σε ηλικία 19 ετών από την Αναγέννηση Επανομής μεταπήδησε στον Άρη όπου έμεινε δύο χρόνια πριν την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον 30χρονο πλέον Σάκη Κανούλα, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS για την μάχη της Κυριακής ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του Αγροτικού Αστέρα, ομάδα με την οποία αρχικώς είχε συμφωνήσει, πριν συμβούν όλα αυτά τα… κωμικοτραγικά με τις ομάδες που τελικώς θα αγωνιστούν στη Super League 2.

Έχεις παρακολουθήσει το φετινό Άρη;
Φυσικά και παρακολουθώ τον Άρη και φέτος όπως και κάθε χρόνο και μάλιστα όποτε μπορώ βλέπω και από κοντά παιχνίδια της ομάδας. Έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αλλά και πολλούς έμπειρους με πλούσια βιογραφικά και ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Που πιστεύεις ότι οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας;
Θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στις αλλαγές προπονητών αλλά και στη χημεία της ομάδας. Και όσον αφορά την αγωνιστική της φιλοσοφία και όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της. Πιστεύω όμως πως μόλις δέσει η ομάδα και με την ευκαιρία της διακοπής για το Μουντιάλ, θα έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο.

Για τον ΟΦΗ που επίσης έχεις φορέσει τη φανέλα του, ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύεις ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Βικελίδης;
Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Είναι σε μια δύσκολη περίοδο η ομάδα με πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως και ο Άρης είναι σε μια φάση που καίγεται για τη νίκη.

Ο κόσμος του Άρη αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο;
Είναι δύσκολο να παίζεις αντίπαλος στο Βικελίδης. Με γεμάτο το γήπεδο, ο αντίπαλος έχει πολύ δύσκολο έργο.
Όμως και σαν παίκτης το να αγωνίζεσαι στο Χαριλάου έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του! Δηλαδή με μια καλή εικόνα στο παιχνίδι ο κόσμος μπορεί να σε απογειώσει και να σε ωθήσει να βγάλεις το 110% σε αντίθεση με μια κακή εμφάνιση που ο κόσμος μπορεί να σε γεμίσει άγχος και πίεση.

Είχες συμφωνήσει να αγωνιστείς με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2, όμως την τελευταία στιγμή η ομάδα δεν πήρε το πράσινο φως για τη συμμετοχή της. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Υπέγραψα στον Αγροτικό Αστέρα για τη SL2, έκανα προετοιμασία με την ομάδα, όμως την τελευταία στιγμή οι αποφάσεις που πάρθηκαν μας άφησαν ξεκρέμαστους. Και το χειρότερο είναι ότι είχε ολοκληρωθεί ήδη η μεταγραφική περίοδος και δεν μας άνοιξαν ούτε ένα παράθυρο για να μπορέσουμε να κλείσουμε σε κάποια άλλη ομάδα, εκτός από ομάδες της Γ Εθνικής, για τις οποίες ήταν ακόμη ανοιχτές οι μεταγραφές.

To Top