“Γιατί διεκδικώ την ψήφο σας με πλήρη συνείδηση στις απαιτήσεις του ρόλου”

Λίγες μέρες απέμειναν για να γυρίσει η πόλη σελίδα. Λίγες μέρες για να γίνει η «Θεσσαλονίκη Για Όλους» πράξη.

 Του Κωνσταντίνου Αναγνωστάρα

Οι εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου είναι η ευκαιρία για την αλλαγή που τόσο έχουν ανάγκη οι Θεσσαλονικείς! Αυτοί που καθημερινά αντικρίζουν ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών, που είναι φρακαρισμενοι στην κίνηση για ώρες και όταν επιτέλους φτάσουν ξεκινούν έναν νέο αγώνα για να βρουν  μια θέση parking, που καθημερινά βλέπουν το πράσινο να μειώνεται όλο και πολύ, που αναζητούν δίχως αποτέλεσμα μια αθλητική εγκατάσταση να αθληθούν, που βλέπουν την πόλη να βυθίζεται στον βούρκο!

Αυτή την Κυριακή διεκδικώ την ψήφο σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και επικεφαλής τον Σπύρο Πέγκα έχοντας πλήρη συνείδηση για τις απαιτήσεις που έχει ο ρόλος.

Γεννήθηκα, μεγαλώνω και εργάζομαι στην πόλη. Γνωρίζω τις παθογένειες που την ταλανίζουν ως πολίτης και ως αθλητής. Η σημερινή διοίκηση αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή με έναν κοινό στόχο: μια «Θεσσαλονίκη Για Όλους»!

Δε θα σας υποσχεθώ ότι ΘΑ κάνω την πόλη «αγνώριστη». Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και όσοι μιλούν γι’ αυτά είναι επικίνδυνοι για το μέλλον της πόλης.

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων που ζουν σε αυτή, τη γνωρίζουν απ’ άκρη, σ’ άκρη, έχουν εμπειρία στον κάθε τομέα που ειδικεύονται και ξέρουν να ακούν τους πολίτες της και τις ανάγκες τους. Χορτάσαμε από λόγια! Ήρθε η ώρα για πράξεις!

Το πρόγραμμα της δημοτικής μας κίνησης δεν περιέχει φανφάρες. Είναι σχεδιασμένο με προσοχή, μεράκι και πρωταγωνίστρια την πόλη μας! Όχι τις καρέκλες.

Ζήτω την ψήφο σας με θάρρος! Ζήτω να σταθείτε αρωγοί της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», του Σπύρου Πέγκα και δικοί μου, για να επαναφέρουμε στην πόλη την αίγλη που τόσο άδικα της έκλεψαν!

* Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάρας είναι Κ.Φ.Α., MSc, Υπ. Διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης με την κίνηση «Θεσσαλονίκη Για όλους», με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Πέγκα

To Top