Γιατί είναι στην… πρίζα ο Τσιώλης για τη «μάχη της Κρήτης»

Ο Άρης είναι θέλει να ξεπεράσει τις αγωνιστικές «φουρτούνες» που τον ταλαιπωρούν, ο Σάκης Τσιώλης έχει το τιμόνι από το «μεγάλο καράβι»στα χέρια και ετοιμάζει παρά τις δυσκολίες την ομάδα για να πιάσει ήρεμα λιμάνια ξεκινώντας από αυτό του Ηρακλείου…

Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες με τις οποίες γίνεται η προετοιμασία για την… «μάχη της Κρήτης» μόνο ευνοϊκές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, γι αυτό και ο Θεσσαλός τεχνικός είναι στην… πρίζα. Δικαιολογημένα. Ο Άρης θέλει το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς, ψάχνει το πρώτο γκολ και το… μπλοκάκι του είναι γεμάτο:

1. Νοκ-άουτ δυο από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες πάνω στους οποίους έγινε μεγάλος μέρος του αγωνιστικού σχεδιασμού. Ο λόγος για τους Σολτάνι και Καστίγιο οι οποίοι εκτίουν την ποινή της τιμωρίας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

2. Εκτός μάχης και ο Τσέζαρεκ. Την ώρα που ανέβαζε στροφές για να επιστρέψει τραυματίστηκε εκ νέου και μένει πάλι στα πιτς…

3. Αγωνία για τους Φατί και Γιάκομπ. Δύο ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε για την ενδεκάδα, αλλά έχουν χάσει προπονήσεις λόγω μιας ίωσης που τους ταλαιπωρεί.

4. Είσοδος νέων παικτών για να αλλάξει τις ισορροπίες και να επιτύχει μεγαλύτερη ισχύ στην ομάδα. Έτσι περιμένει να «εισπράξει» αγωνιστικά οφέλη από τους Παπαστεριανό, Σανκαρέ, Πρίττα και φυσικά τους Ούμπιντες και Ακόστα.

5. Αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων σε περίπτωση που κάποιοι δηλώσουν αδυναμία. Στην περίπτωση αυτή ετοιμάζει τους Τόχα και Καζναφέρη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η προετοιμασία των κίτρινων μπαίνει στην τελική ευθεία και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Τσιώλης θα κάνει την τελική πρόβα αφού πάρει την τελική… αναφορά για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, υπογραμμίζοντας το κλασσικό: «άλλο κακό να μην μας βρει…».

 

To Top