Η ώρα της αλήθειας για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Ειπώθηκαν πολλά μέσα στην εβδομάδα για τα εισιτήρια του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ της 23ης Οκτωβρίου για την 7η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ώρα της αλήθειας έφτασε…

Όπως είναι γνωστό, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην ΠΑΕ Άρης έγγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το οποίο ζητάει και επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης. 
Με αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγκεκριμένα το 5% των εισιτηρίων και για να προχωρήσει το θέμα πρέπει να ικανοποιηθούν δυο προϋποθέσεις:

1. Να δώσει το «ΟΚ» η αστυνομία, η οποία σε ανάλογες περιπτώσεις είναι κάθετα αρνητική, αποτρέποντας την παρουσία φιλάθλων ομάδων της ίδιας πόλης στο ίδιο γήπεδο. 

2.
 Να υπάρξει αμοιβαία παραχώρηση εισιτήριων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, δηλαδή το 5% των εισιτηρίων του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν θα ισχύσει η… αριθμητική συμφωνία: «Παίρνουμε 800 εισιτήρια, δίνουμε 800 στη ρεβάνς», αλλά η ποσοστιαία: «5% εμείς, 5% και εσείς».

Την Πέμπτη πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Θόδωρο Ζαγοράκη για το θέμα αυτό. Ο πρόεδρος των κίτρινων ξεκαθάρισε πως: «προτεραιότητα αποτελεί η σωματική ακεραιότητα των οπαδών και φυσικά η εξασφάλιση πως οι κίτρινοι θα γίνουν αποδέκτες εισιτηρίων αντίστοιχου ποσοστού και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου». 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διασφαλιστεί πως η πρόθεση, τουλάχιστον των δύο ομάδων, δεν θα διαφοροποιηθεί, όπως και των αρχών να επιτρέψουν στο να παραβρεθεί κόσμος στην Τούμπα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στη συζήτηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την ιστορία, ας μην ξεχνάμε ότι την ανταλλαγή εισιτηρίων διέκοψε πρώτη η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως έγινε και στο μπάσκετ…

To Top