Χωρίς κατηγορία

Γιατί ζήτησε “διαζύγιο” και θέλει να φύγει από τον Άρη ο Κύργιας

Ο Μιχάλης Κύργιας όχι μόνο έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζητήσει “διαζύγιο” από τον Άρη αλλά το έχει ανακοινώσει και στην ΠΑΕ, η οποία στο άκουσμα της επιθυμίας του έκανε προσπάθεια για να τον μεταπείσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε -όμως- ο νεαρός αμυντικός καθιστούσαν την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αδύνατη. Από την μία η αβεβαιότητα που προκύπτει ακόμα και τώρα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και από την άλλη τα πολλά οφειλόμενα προς το πρόσωπο του έθεταν θέμα διαβίωσης του 25χρονου σέντερ μπακ.

Πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον επιβεβαιώνουν τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Μιχάλης Κύργιας κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του αλλά και το ότι έχει πληρωθεί μόλις το 20% του συμβολαίου ανέσυραν στην επιφάνεια προβλήματα διαβίωσης του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Τα λιγοστά του έσοδα σε συνδυασμό με τα πολλά έξοδα (ενοίκια κτλ) «έδεσαν» τα χέρια του Κύργια που δεν μπόρεσε να αναζητήσει άλλη προοπτική πέρα της λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη.

Είναι γεγονός -ωστόσο- πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Άρη -όπως υποστηρίζουν και οι άνθρωποι του στενού του κύκλου-, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και γι αυτό προσανατολίζεται στο να χαρίσει ένα ποσό από τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, ώστε να αποκτήσει την ελευθέρας του.

To Top