Υπάρχουν συζητήσεις με την “Ελληνική Χρυσός”, σε τεντωμένο σχοινί όλα!

Οι φήμες που ξεκίνησαν εδώ και μερικές βδομάδες και παίρνουν τις τελευταίες μέρες τη μορφή χιονοστιβάδας, σχετικά με συνομιλίες και συζητήσεις της οικογένειας για μια συνεργασία με την “Ελληνική Χρυσός” προκαλούν πολυποίκιλες συζητήσεις και αντικρουόμενα σχόλια.

Παρά το γεγονός ότι από επίσημα χείλη δεν διαψεύδεται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, είναι πια κοινό μυστικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ότι υπάρχουν συζητήσεις με την συγκεκριμένη εταιρία στην προοπτική μιας συνεργασίας σε πολλά επίπεδα, που μπορεί να αποφέρει οφέλη και στις δυο πλευρές: χρήματα στον καταχρεωμένο Άρη, αλλά και δυναμική προβολή της εταιρίας, με βάσει το (ακόμη πολύ) ισχυρό brand name του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Οι συζητήσεις (οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, όσες διαψεύσεις κι αν γίνουν) δεν προεξοφλούν τη συμφωνία, ειδικά από τη στιγμή που γίνονται πάνω στο τεντωμένο σχοινί αντιδράσεων και σχολίων είτε θετικών, είτε αρνητικών, εξαιτίας όχι του Άρη, αλλά της μορφής επένδυσης της εταιρίας, η οποία έφτασε να γίνει μέχρι και πρόσφατα μείζον πολιτικό θέμα.

Πρόκειται για ένα εξόχως λεπτό ζήτημα, του οποίου η απάντηση παραμένει ρευστή, όσο ρευστά είναι τα γεγονότα και οι αντικρουόμενες απόψεις.

Και είναι ένα θέμα που καλώς ή κακώς θα κληθεί να πάρει θέση ο κόσμος του Άρη και οι διοικήσεις του.

To Top