“Γιατί ο Ανδρέας επέλεξε τον Άρη”

Ο ατζέντης του Ανδρέα Τάτου, Κίμωνας Κοκορόγιαννης εξήγησε τους λόγους που ο Ανδρέας Τάτος επέλεξε τον Άρη αντί άλλων έξι ομάδων της Σουπερλίγκας που τον είχαν ζητήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τόνισε πως “θεωρήσαμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Ανδρέα. Βάζοντας κάτω τα πράγματα εγώ και ο παίκτης σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να πάει σε μια ομάδα που θα μπορεί να παίξει μπάλα, που θα έχει κόσμο, καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και κίνητρο. Θέλει να συνδυάσει την παρουσία του στον Άρη με την επίτευξη της σωτηρίας, θα είναι κάτι καλό και γι’ αυτόν, θα έχει μεγαλύτερο αντίχτυπο. Τις τελευταίες μέρες καταλήξαμε σε δύο ομάδες, τον Άρη και τον ΟΦΗ. Δεν είχαμε κλείσει στον ΟΦΗ. Έχω μάθει να τηρώ τον λόγο μου. Είχαμε κάνει μια κουβέντα, μια γνωριμία ο παίκτης με τον πρόεδρο της ομάδας. Στον ΟΦΗ είναι ο μέντορας του Τάτου, ο Γιάννης Πετράκης, θα τον βοηθούσε να προχωρήσει.

Βλέποντάς το συναισθηματικά, ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σωθεί, ο Άρης είχε μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή και επειδή είναι ιστορική ομάδα, καταλήξαμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον Άρη”.

 

To Top