Εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο, επιλογές απο Euroleague

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα να έχει δύσκολο έργο κόντρα στη φορμαρισμένη Μάλαγα και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» σήμερα αναμένεται σούπερ ντέρμπι στο «La Rosaleda». Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει και Euroleague με τον Ολυμπιακό να δίνει ένα δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι στο Ισραήλ κόντρα στην Μακάμπι.

Ξεκινώντας σήμερα τις προτάσεις μας αρχίζουμε απο τις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το Χ2 της Αντάλιασπορ με αντίπαλο την Εσκισεχερίσπορ σε απόδοση 2.00. Ο αγώνας είναι για το Κύπελλο Τουρκίας, με τον πρώτο αγώνα να είχε ολοκληρωθεί 1-0 υπέρ της Αντάλια. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν καλύτερο σύνολο από την αντίπαλό τους, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους. Πάμε με το Χ2 γιατί θεωρούμε πως τουλάχιστον μπορούν να πάρουν το Χ κόντρα σε μία πιο αδύναμη ομάδα. Για το Κόπα Άφρικα πάμε για ακόμα μία έκπληξη, μετά το 3Χ3 των προηγούμενων ημερών (1 dnb η Τυνησία, Χ2 η Αιθιοπία και Χ2 η Μπουργκίνα Φάσο) και το 1Χ του Νίγηρα με αντίπαλο το Κονγκό. Οι φιλοξενούμενοι την πρώτη αγωνιστική πήραν 2-2 απο τη Γκάνα, ωστόσο σήμερα αναμένεται να τα βρει σκούρα με αντίπαλο μία ομάδα που παρά την ήττα κόντρα στο Μάλι έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Πιστεύουμε πως το 2.15 στο οποίο παίζεται το 1Χ αξίζει το ποντάρισμα, μια και ο Νίγηρας αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο.

Στο Στοίχημα Μπάσκετ και συγκεκριμένα στην Euroleague ο tipster μας έχει επιλέξει σήμερα τα 2 «διπλά» με χάντικαπ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Οι «μπλαουγκράνα» φιλοξενούνται απο την Κάχα σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της βραδιάς, με τις εταιρείες να δίνουν το προβάδισμα στην Κάχα, λόγω του εκπληκτικού της σερί. Ένα ισπανικό ντέρμπι έχει πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα και το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ τους (80-69), ίσως και να μην έχει καμία σχέση με το τι θα δούμε απόψε. Η Μπαρτσελόνα, καλείται να αποδείξει ότι είναι ακόμα ζωντανή και το αποψινό παιχνίδι μοιάζει με ιδανική ευκαιρία. Εμείς θα την εμπιστευτούμε, έστω και χωρίς τον Ναβάρο. Μπαρτσελόνα +2.5 (1.90).

Στο Τελ Αβίβ τώρα αναμένεται και εκεί μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Μακάμπι και του Ολυμπιακού, με τις εταιρείες πάντως να υποτιμούν κατά τη γνώμη μας τον Ολυμπιακό. Εντάξει, καλή έδρα η Μακάμπι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το φόβητρο σαν ομάδα των προηγούμενων ετών. Ο Ολυμπιακός, έχει συνολικά καλύτερη ομάδα και καλείται να το αποδείξει. Θα πρέπει να χτυπήσει τη Μακάμπι εκεί που πονάει, κάτω από τα καλάθια. Τότε, έχει καλές πιθανότητες. Ολυμπιακός +4.5 (1.88).

Κλείνουμε με Τένις και τις δύο σημερινές μας προτάσεις απο το ATP Challenger Heilbronn. Συγκεκριμένα έχουμε επιλέξει τους Marius Copil και τον Olivier Rochus σε απόδοση 1.63 και 1.67 αντιστοιχα.

Τέλος όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι προτάσεις του NBA θα δημοσιευτούν μαζί με τις αναλύσεις περίπου στις 18:00. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top