ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί ο Χάνλαν «κρατάει» τον… Λόκετ!

Χανλάν

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την δυνατότητα σε ένα από τα αστέρια της ομάδας του Άρη τον Ολιβιέ Χάνλαν να έχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Ο Άρης μπορεί να ξεπέρασε χωρίς απώλειες το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ηρακλή όμως ήταν εμφανής η αδυναμία του στο σκοράρισμα έξω από την γραμμή των 6,75μ. Είχε μόλις 3/18 σουτ τριών πόντων (16,5%)!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

Η ευστοχία στον τομέα αυτό είναι ένα από το μεγάλο ατού του Ολιβιέ Χάνλαν.

Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα ήταν μια μεγάλη απώλεια για τους κίτρινους.

Η διάγνωση μιλούσε για θλάση πρώτου έως δευτέρου βαθμού κάτι που χρειάζεται έναν περίπου μήνα για να αποθεραπευτεί . Έτσι έμεινε και έπαιξε με τον Ηρακλή ο  Έρικ Λόκετ που μετά τον ερχομό του Σλοβένου Γιάκα Κλόμπουτσαρ είχε αποφασισθεί να αντικατασταθεί .

Ο Λόκετ  και μετά το παιχνίδι αυτό έμεινε στην Θεσσαλονίκη καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα είναι έτοιμος ο Χάνλαν για τον αγώνα των κίτρινων με αντίπαλο το Περιστέρι στις 5 Δεκεμβρίου στο Παλέ.  Έτσι δεν αποκλείεται να παίξει ο Έρικ και σαυτό το παιχνίδι και μετά να αποχωρήσει.

Ο ίδιος ο Καστρίτης δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την απόδοση του νέου παίκτη της ομάδας του Κλόμπουτσαρ στο ντέρμπυ αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλει στις προπονήσεις ώστε να ενσωματωθεί πλήρως στο παιχνίδι του Άρη .

Ο Έλληνας τεχνικός αρέσκεται να παίζει με τρείς κοντούς στην περιφέρεια ενώ ήθελε να έχει έναν τέτοιο παίκτη που παίζει και στις τρεις θέσεις ( 1-2 και 3) και έτσι να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μαζί με τους Κάουαν και Χάνλαν .

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

 

 

 

To Top