ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλος ο Άρης σε κατάσταση σοκ, αναζητεί διεξόδους για την ντροπή!

Όλος ο Άρης σε κατάσταση σοκ, αναζητεί διεξόδους για να αποδράσει από την ανώμαλη προσγείωση! Ή καλύτερα από την μεγάλη ντροπή, η οποία τον έφερε στα σχοινιά!

Ο Άρης γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή η ήττα ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των κίτρινων στην πρώτη κατηγορία. Ναι μεν ηττήθηκαν με 1-5 από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2001/02, αλλά και από την ΑΕΚ με 0-4 τη σεζόν 2009/10 στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο, αλλά το χθεσινό ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!

Ο Άρης του Άκη Μάντζιου έγραψε μια τεράστια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Την πιο μαύρη με το 0-5 να στοιχειώνει το Κλεάνθης Βικελίδης.

Κανείς στον Άρη δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε, πώς έγινε και γιατί. Ο κόσμος δικαιολογημένα αντέδρασε, ξέσπασε, απογοητεύτηκε.

Προ των ευθυνών τους έφερε τους ποδοσφαιριστές η αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη. Πέντε μέλη των οργανωμένων οπαδών μίλησαν έξω από τα αποδυτήρια με τους παίκτες του Άρη. Στην ουσία τους τα έψαλαν για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

“Είναι ντροπή, ξεφτίλα αυτό που έγινε απόψε. Γιατί δεν ματώνετε τη φανέλα; Όποιος δεν μπορεί να φύγει”, ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών προς τους παίκτες. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Γιώργος Δεληζήσης και Μπρούνο Γκάμα, οι οποίοι τόνισαν: “έχετε δίκιο. Ζητάμε συγγνώμη. Εμείς φταίμε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Είναι ντροπή για εμάς. Εμείς φταίμε δεν θα επαναληφθεί. Θα επανορθώσουμε”.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίμησε να ηρεμήσει και να μην κατέβει στα αποδυτήρια. Τελικά άλλαξε απόφαση, καθώς θέλησε να μιλήσει με “σκληρή γλώσσα” προς τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους ταρακουνήσει για το κάζο που έπαθαν.

Στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες ο Καρυπίδης είπε πως “είναι η μεγαλύτερη ντροπή στα 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα” και πρόσθεσε πως “είστε αδικαιολόγητοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκατε νωθροί, γιατί κάναμε μία τόσο άσχημη εμφάνιση”.

Κανείς από τους παίκτες δεν πήρε τον λόγο παρά μόνο άκουγε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόστιμο μετά και την τραγική εμφάνιση του Άρη.

Το σίγουρο είναι ένα: ο καταλογισμός των ευθυνών και η αναζήτηση των λύσεων για την ανάκαμψη της ομάδας/

To Top