ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατζόγλου: “Είναι γνωστή η άμυνα του Άρη – Μεγαλώσαμε σαν ομάδα αυτή τη βδομάδα”

Ο Στιβ Γιατζόγλου ήταν ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως αυτή τη βδομάδα με τα τρία παχνίδια η Καβάλα “μεγάλωσε” έστω κι αν δεν πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Είχαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα, με τρία δύσκολα παιχνίδια, με δυνατούς αντιπάλους. Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν η ευκαιρία που αφήσαμε να φύγει από τα χέρια μας, αλλά δεν γυρίζει πίσω. Παίξαμε στα ίδια, δεν κερδίσαμε, αλλά δείξαμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα, η οποία θα πρέπει να κερδίσει αγώνες όπως το Ρέθυμνο ή τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε το χρονικό διάστημα για να συνέλθουμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Ταπούτος θα γυρίσει κάποια στιγμή, κι αν δεν επιστρέψει, θα παλέψουμε με αυτά τα παιδιά”.

Αναφέρθηκε στην άμυνα του Άρη λέγοντας πως “η άμυνα του Άρη είναι γνωστή. Τα 20 λάθη μαρτυρούν ότι είχαμε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε πιο εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα ενέργειας. Ήταν μια καλή εμπειρία, ο αθλητής πρέπει να μάθει να αγωνίζεται κουρασμένος. Μέσα στη βδομάδα μεγαλώσαμε σαν ομάδα, ασχέτως αν δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε ένα παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες. Είναι αδύνατο να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο αν δεν ματσάρεις την ενέργειά του. Εμείς μπήκαμε με αργά πόδια, ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε ενέργεια”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει αυτά που δήλωσε για τον ίδιο ο Δημήτρης Πρίφτης και απάντησε: “Και στραβός να είσαι βλέπεις πως ήταν η Καβάλα και πως είναι. Μακάρι να την είχε υποτιμήσει… Είναι μια άλλη ομάδα από όταν ήρθα εδώ. Ο Άρης είναι Άρης. Είναι συμπαγής ομάδα, έμπειρη, με καλό προπονητή, ξέρει τι κάνει, είναι διαβασμένοι”.

To Top