ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε την Καβάλα για την βράβευσή του στο ξεκίνημα του αγώνα, για τον οποίο είπε ότι είχε δύο όψεις και εξήγησε για ποιο λόγο ήταν δύσκολο να μαρκάρει κανείς τους Αμερικανούς των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην βράβευση που του έκανε η Καβάλα και τη θερμή υποδοχή που έτυχε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την βράβευση, μια ομάδα και μια πόλη που αγαπώ πολύ. Οφείλω πολλά στην ομάδα και τον πρόεδρό της, τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι έχω κάνει τα τελευταί 6 χρόνια. Θέλω να τον ευχαριστήσω, αλλά και την πόλη που είναι μια μεγάλη αγκαλιά”.

Για τον αγώνα είπε ότι “είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, στο δεύτερο μέρος ήμασταν προβληματικοί στην επίθεση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατζόγλου, γιατί με αρκετές ελλείψεις και προβλήματα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της αναγκαστικά την βάζει σε άλλο στιλ παιχνιδιού, με αλλαγές στην άμυνα και μακρινό σουτ και κάθετη κίνηση των παικτών της, που είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που παίζει. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε”.

To Top