ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατράς: “Αντίπαλοι με μια μεγάλη ομάδα, με έναν σπουδαίο προπονητή”

Ο Μάκης Γιατράς υπογράμμισε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στην Πάτρα, τονίζοντας πως οι κίτρινοι παραμένουν μεγάλη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή.

Ο τεχνικός του Προμηθέα τόνισε: “Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια και στο προπονητικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας και στους παίκτες της για τις δυο νίκες που πέτυχαν στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, τους Νίκο Γκίκα και Χρήστο Σαλούστρο, αλλά και στον Γιάννη Ελευθεριάδη. Ήταν μεγάλη τιμή για την ομάδα η παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Νομίζω ότι η πορεία του Νίκου και του Χρήστου, δυο παιδιών που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα σε καμία Εθνική ομάδα και έπαιξαν απευθείας στην Εθνική Ανδρών, δείχνει τον δρόμο στα νέα παιδιά, ότι αν δουλεύεις, αν παλεύεις και αν πιστεύεις στα όνειρά σου τότε μπορείς κάποια ημέρα να τα πραγματοποιήσεις. Αυτό είναι και το όνειρο και το όραμα του Προμηθέα, δεν έχει να σταματήσει κάπου, σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη. Θα έρθουν και οι νίκες, θα έρθουν και οι ήττες, όμως η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα”.

Για τον αγώνα με τον Άρη είπε: “Είναι πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλός μας είναι μια ποιοτική ομάδα, με γεμάτο ρόστερ, με πολύ καλό προπονητή και με Έλληνες παίκτες βασικούς στην Εθνική μας ομάδα. Κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ότι το παιχνίδι είναι εύκολο και ότι ο Προμηθέας είναι το φαβορί. Τα φαβορί ή τα μη φαβορί φαίνονται στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Επαναλαμβάνω: παίζουμε με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει στον πάγκο της έναν σπουδαίο προπονητή. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε όπως μας αρέσει να παίζουμε, κάτι που έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες ότι έλειπαν πολλοί παίκτες μας. Αυτό το γνωρίζαμε εξ αρχής. Υπάρχει διάθεση, τα μυαλά μας δεν έχουν πάρει αέρα από τη μέχρι τώρα πορεία μας, είμαστε σοβαροί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι πατρινοί φίλαθλοι θα γεμίσουν το «Τόφαλος». Θέλουμε να μπει και ο κόσμος στο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε τη νίκη, τότε θα μπορούμε να δούμε με άλλο μάτι την συνέχεια”.

 

To Top