ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουμάνης: “Όσο η ομάδα βγάζει υγεία, ο κόσμος του Άρη θα είναι και πιο κοντά”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Τσουμάνης μίλησε με αφορμή τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την συνέχεια της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά για το χθεσινό παιχνίδι ανέφερε:

Θέλαμε να κερδίσουμε, ξέραμε ότι μόνο αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει την πρόκριση, ήμασταν συνειδητοποιημένοι στο πλάνο μας, παρόλο που είχαμε καιρό να παίξουμε δεν νομίζω ότι αυτό φάνηκε, το παλέψαμε και από μια αδράνεια χάσαμε την πρόκριση.

Για το ότι χθες έπαιξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν καιρό να αγωνιστούν:

Θεωρώ ότι από την στιγμή που είμαστε στην ομάδα, που κάνουμε προετοιμασία, που συμμετέχουμε τις προπονήσεις η αποχή δεν είναι δικαιολογία, παίζει ένα μικρό ρόλο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας.

Για το πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί ένας ποδοσφαιριστής την μη χρησιμοποίηση του:

Όταν δεν παίζει ένας ποδοσφαιριστής είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος, όχι επειδή έγινε κάτι με τον προπονητή φυσικά.

Έχουμε πολλούς ισάξιους παίκτες αλλά δυστυχώς παίζουν μόνο 11.

Εμείς πρέπει να έχουμε επιμονή, υπομονή και να αρπάζουμε όποια ευκαιρία μας δίνεται.

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Νομίζω ότι φέτος είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, πιο παθιασμένοι, ίσως η περσινή χρονιά να μας έκανε ακόμα πιο προσεκτικούς, αλλά θεωρώ ότι πλέον αρχίζουμε και γινόμαστε το φόβητρο.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, να κρατήσουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και να παίρνουμε και νίκες.

Για το εάν θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές που έμειναν από την περσινή χρονιά έχουν ένα έξτρα κίνητρο:

Προσωπικά το πιστεύω αυτό, μέσα από κάθε προπόνηση, από κάθε αγώνα, είτε είμαι εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο είτε στην 11αδα το βλέπω έτσι.

Αλλά θεωρώ ότι με τα νέα παιδιά που έχουν έρθει και με το πάθος που μας βγάζει ο προπονητής έχουμε βρεθεί στην θέση που είμαστε.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Από την αρχή της προετοιμασίας μας είχε επιβάλει αυτό που ήθελε, αυτήν την κατηγορία, την ξέρει, την έχει ζήσει, καταλαβαίνουμε τις παγίδες που πέρυσι δεν τις βλέπαμε, μας βγάζει αυτό το ότι πρέπει να είμαστε συνέχεια στην πρίζα, ότι πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο και να ανεβαίνουμε αν το πάρουμε.

Για το ότι ο κόσμος επιστρέφει σταδιακά στο γήπεδο:

Είμαι αισιόδοξος, το βλέπω από τις πρώτες αγωνιστικές, όσο η ομάδα βγάζει υγεία και κερδίζει θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι ακόμα πιο κοντά.

Ειδικά όταν κερδίζουμε βλέπουμε έναν ενθουσιασμό που πέρυσι έλλειπε και χαιρόμαστε πάρα πολύ.

Κάθε φορά που βλέπουμε κόσμο είναι μια δικαίωση των μικρών έως τώρα προσπαθειών που κάναμε.

To Top