Για βασικός ο Πάντελιτς λόγω… Τζιμπούρ

Οι ενοχλήσεις που έχει ο Τζιμπούρ ίσως αφήσουν την τελευταία στιγμή νοκ άουτ τον Αλγερινό για τον αποψινό αγώνα με τον Αρη, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Μάρκο Πάντελιτς…

Προκαλεί εντύπωση, αλλά ο Σέρβος φέτος δεν έχει ξεκινήσει κανένα παιχνίδι βασικός. Ο Βαλβέρδε τον έχει χρησιμοποιήσει πέντε φορές (δυο στο πρωτάθλημα και τρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ) όλες ως αλλαγή. Ο 33χρονος φορ μπήκε και σκόραρε με την Ξάνθη το μοναδικό του φετινό γκολ σε συνολικά 72 λεπτά συμμετοχής τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αν τελικά είναι στη βασική ενδεκάδα αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στις 6 Μαρτίου (3-0 με τον Σέρβο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο άδειο “Καραϊσκάκη”) για την 25η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Εκείνο το παιχνίδι είναι από τα λίγα που ο Πάντελιτς το έβγαλε όλο δίχως να γίνει αλλαγή. Τα άλλα τρια ήταν σε διάστημα μιας εβδομάδας από 15 ως 23 Γενάρη με Σέρρες (4-2). ΠΑΟΚ (1-1 για το κύπελλο) και Αστερα (1-0). Σε όλα τα άλλα ήταν έμπαινε είτε γινόταν αλλαγή.

To Top