«Από τις πολωνικές πεδιάδες στις ποδοσφαιρικές Άλπεις»

Πολύ ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια και οι αναφορές των Πολωνών για το ξαφνικό διαζύγιο με την Λοντζ και τον… κεραυνοβόλο έρωτα του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τον Άρη. Από τα δεκάδες δημοσιεύματα ξεχωρίσαμε αυτό του sport.pl. «Ο Πρόμπιερζ από τις πολωνικές πεδιάδες στις ποδοσφαιρικές Άλπεις»!
 

Το πολωνικό σάιτ, ίσως το κορυφαίο από τα αθλητικά της χώρας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ κάνει απίστευτα πράγματα. Μέσα σε δύο μήνες αποξενώθηκε από τους φιλάθλους δυο συλλόγων της πόλης του Λοντζ. Οι φίλοι της Βίντζεβ (σ.σ. έχει διατελέσει και παίκτης και προπονητής) τον έχουν απέναντί τους για το… λάθος του να γίνει προπονητής μιας τοπικής αντιπάλου. Ενώ για αυτούς της LKS, ο λόγος που αποξενώθηκε είναι γιατί τόσο γρήγορα εγκατέλειψε την ομάδα τους».

Ο συντάκτης του κειμένου εξηγεί τη δική του θέση («δεν συμφωνούμε με κανέναν από τους δυο) με κάποια επιχειρήματα, υπογραμμίζει ότι: «στην LKS υπογράφοντας μια διετή σύμβαση, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δύο μήνες αργότερα θα λάμβανε την προσφορά της ζωής του!», ενώ καταλήγει: «Ο Άρης είναι σήμερα στην αδύναμη πλευρά του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά με την LKS, εάν δεν μπορούσε να είναι στα…Ιμαλάια της Βίντζεβ, τώρα είναι σίγουρα στις υψηλές Άλπεις».

To Top