«Δημοψήφισμα»… νίκης από τους «πολεμιστές» του Άρη!

Επιτέλους ΝΙΚΗ! Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης (Novasports 1 / PRESSARIS-live) στη μεγάλη αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό. Δίχως άλλο το ηλεκτροσόκ, το οποίο άπαντες αναζητούσαν στον Άρη έγινε με την αλλαγή σκυτάλης στον προπονητή και την έλευση του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Βέβαια πια κρίνεται επιβεβλημένο να υπάρξει κι ένα ηλεκτροσόκ στις τάξεις του κόσμου, ο οποίος ουκ ολίγα έχει υποστεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ποιο θα είναι το ηλεκτροσόκ; Η νίκη και ποιος θα ήταν ιδανικότερος αντίπαλος για τον Άρη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τον Ολυμπιακό. Μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στους «ερυθρολεύκους» θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση όλων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και βέβαια θα γίνει η αρχή μίας νέας πορείας καις ε βαθμολογικό επίπεδο.

Απόψε λοιπόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αναζητά τη νίκη και μόνοι αυτή απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο ως εύκολος δεν μπορεί να κριθεί. Οι «κίτρινοι» απόψε με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Πασσιαλή και όπως όλα δείχνουν και τον Πρόμπιερζ στον πάγκο της ομάδας, φιλοδοξούν να πετύχουν ότι και δύο συνεχόμενες φορές, πριν από την περυσινή ήττα. Να κερδίσουν. Ο Πασσιαλής για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Προβλέψεις σαφώς δεν μπορούν να γίνουν, όμως μία προσέγγιση θα επιδιώξουμε να κάνουμε.

Καταρχήν ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ κι αν υπάρχουν σίγουροι στην άμυνα αυτοί θα είναι σαφέστατα ο Μίσελ κι ο Σανκαρέ (παρά τις μέτριες του εμφανίσεις). Λογικά στο πλάι του Σενεγαλέζου θα είναι είτε ο Λαζαρίδης,  είτε ο Ντίκο, ενώ στα δεξιά ίσως προτιμηθεί ο Κώστας Καζναφέρης, από τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Στον άξονα ο Φατί κι ο Πρίττας (αν δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει θα πάει ο Παπαστεριανός στα χαφ) θα έχουν μία θέση, ενώ ο τρίτος της… παρέας πιθανόν να είναι και ο Κατίδης, σε μία έκπληξη του Πασσιαλή, ο οποίος ποντάρει στο τσαγανό και την όρεξη την οποία βγάζει στις προπονήσεις ο πιτσιρικάς. Τέλος μπροστά λογικά θα υπάρξει ένα σχήμα… κοντών με του Ουμπίντες, Σολτάνι και Καστίγιο να ξεκινάν σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά. Θέση στην ενδεκάδα πάντως διεκδικούν και οι Ακόστα, Γιάκομπ. Να σημειωθεί ότι Νέτο, Τσέζαρεκ και Νάτσο θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού.

Από την αντίπερα όχθη ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει ένα… λίφτινγκ στην εντεκάδα, σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ και Ντόρτμουντ. Λόγω κούρασης αλλά και ανάγκης για το αποτέλεσμα που θέλει ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Μέγιερι λογικά θα κάνει ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Στην άμυνα κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ, με τον Χόλεμπας αριστερά και τον Μανιάτη στα δεξιά. Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Φέισα, Ορμπάιθ (ανασταλτικοί) και Ιμπαγάσα (οργανωτής), ενώ στην επιθετική τριάδα θα είναι οι Μιραλάς, Τζιμπούρ και Γέστε από δεξιά προς αριστερά. Ωστόσο υπάρχει ένα ενδεχόμενο είτε ο Τοροσίδης να παίξει τελικά, είτε και ο Μάρκανο.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Καρσιώτη Μιχάλη (Κορινθίας) και Ποντίκη Κωνσταντίνο (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο. Παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Αμυγδαλής Γεώργιος από το Σύνδεσμο Σερρών.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS το οποίο θα σας ενημερώνει συνεχώς για ότι συμβαίνει πριν κατά τη διάρκεια και μετά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό.

To Top