Για… πάντα στην Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ με νέο πολυετές συμβόλαιο

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια ο εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους». Το συμβόλαιο του 30χρονου Ολλανδού στόπερ εξέπνεε το καλοκαίρι του 2023, με τους «κόκκινους» να το ανανεώνουν μέχρι το 2025. 

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα είναι για το υπόλοιπο της καριέρας του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και της Λίβερπουλ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους» και θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Γιούργκν Κλοπ.

Ο 30χρονος Φαν Ντάικ μετακόμισε στην Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018 από την Σαουθάμπτον έναντι του ποσού των 81,7 εκατ. ευρώ και ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο (πριν τον ξεπεράσει ο Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ήταν από τους βασικούς παράγοντες που η Λίβερπουλ κατέκτησε Champions League, Premier League, Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πέρυσι ο Φαν Ντάικ έχασε σχεδόν όλη την σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού κάτι που επηρέασε και την Λίβερπουλ η οποία από πρωταθλήτρια τερμάτισε στις θέσεις του Champions League

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα τόσο μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου και τα μέλη του συλλόγου που κατάλαβα πως θα μπορούσα να αποτελέσω σημαντικό μέλος αυτού του κλαμπ. Δυστυχώς, η περασμένη σεζόν για μένα προσωπικά ήταν μια άσχημη χρονιά, αλλά έχω απολαύσει τον χρόνο μου εδώ και θα συνεχίσω να τον απολαμβάνω τα επόμενα χρόνια μαζί με όλους εσάς», δήλωσε ο Φαν Ντάικ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

To Top