Την Τρίτη η απόφαση για σέντρα ή αναβολή πρεμιέρας στο πρωτάθλημα – Η ανακοίνωση της λίγκας

Ούτε σήμερα υπήρξε συμφωνία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και η Τρίτη (17/8) είναι η καθοριστική μέρα.

Στα σημερινά θέματα της συζήτησης των ομάδων ήταν η υπογραφή της προκήρυξης κάτι που δεν έγινε, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία για τον όρο της υποχρεωτικής κεντρικής διαχείρισης από του χρόνου.

Επίσης, αυτό που θα γινόταν ήταν ο ορισμός των αγώνων. Δηλαδή ποιες μέρες και ποιες ώρες θα διεξαχθούν τα ματς. Ούτε αυτό συνέβη τελικά, κάτι που επίσης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Τότε, λοιπόν, ή θα πάμε για σέντρα ή για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση: “Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος της Super League, ώστε να επιλεγούν με απόλυτα διαφανή τρόπο, οι πλέον κατάλληλες δομές στήριξης πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, αλλά και ζώων, προκειμένου η διοργανώτρια να προχωρήσει στην ενίσχυσή τους. Παράλληλα, η Super League θα αναλάβει σχετικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, αναφορικά με την έγκριση της προκήρυξης, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι”.

To Top