ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την ζωή του! Ο Άρης θέλει μόνο νίκη σήμερα κόντρα στον Ηρακλή (PRESSARIS LIVE, 17:45)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:45) στο Παλέ τον Ηρακλή στον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Αν οι κίτρινοι θέλουν να έχουν ουσιαστικές ελπίδες παραμονής, πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν σήμερα. Τίποτα λιγότερο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης δεν παίζει απλά ένα τοπικό ντέρμπι σήμερα. Παίζει για τη ζωή του, για την αγωνιστική επιβίωσή του.

Για να καταφέρει να κερδίσει θα πρέπει επιτέλους οι παίκτες του να παίξουν άμυνα, να βγάλουν στο παρκέ πάθος, αυταπάρνηση, ομαδικότητα, στοιχεία που δεν είχαν στα τελευταία παιχνίδια και δη μέσα στην Πυλαία.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έρθει η νίκη από το να παίξει η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη άμυνα. Όλα από εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν και οι κίτρινοι πρέπει κάποια στιγμή να βγάλουν στο παρκέ στοιχεία ομάδας που θέλει – και ξέρει πως – να κερδίζει.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί, αυτό είναι το μόνο βέβαιο, αλλά ο κόσμος δεν παίζει μπάσκετ. Χρειάζεται οι παίκτες του Καμπερίδη να κάνουν τα αυτονόητα για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα κρατήει τον Άρη “ζωντανό” στη μάχη της παραμονής. Δεν χρειάζεται να γραφεί ή να ειπωθεί τι θα σημαίνει άλλη μια ήττα για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα…

To Top