ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Λάρισα, με στόχο το… τρία στα τρία στο 2020! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Την νίκη που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports 2) στην Λάρισα ο Άρης, να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο 2020 και να τις αυξήσει στις τρεις, μετά από αυτές κόντρα σε ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα και Ξάνθη στο Κύπελλο. Αντίπαλος, αυτή τη φορά για την 18η αγωνιστική της Super League 1, η 10η στην βαθμολογία, ΑΕΛ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι στην 4η θέση από την προηγούμενη αγωνιστική, στο +2 από ΟΦΗ και Ξάνθη που ακολουθούν και με “τρίποντο” συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι από τους συνδιεκδικητές, ενώ ρίχνουν και… κλεφτές ματιές προς την 3η θέση και την ΑΕΚ, η οποία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 31 βαθμούς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ άφησε εκτός για ένα ακόμα ματς τον ανέτοιμο, Μάρτιν Τόνσο, αλλά και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, το μέλλον του οποίου στην ομάδα, παραμένει μετέωρο. Αντίθετα, για πρώτη φορά στο 2020 θα έχει στην διάθεσή του τον Νικολά Ντιγκινί που έχει θέση στην αποστολή και ίσως αγωνιστεί στην πορεία του αγώνα.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς:

Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον. Ντιγκινί, Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το ματς του Άρη στη Λάρισα.

Βοηθοί του Καραντώνη στη Λάρισα είναι οι Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).

To Top