Για τη φανέλα και τον κόσμο…

«Ο Ολυμπιακός, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, όμως εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Μέσα σε 19 λέξεις ο Τάσος Μπακασέτας επιχείρησε να κάνει την προαναγγελία της (μαρτυρικής) αποστολής των ποδοσφαιριστών του Άρη, στα τρία τελευταία παιχνίδια του εφιάλτη, αρχής γενομένης του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:30-PRESSARIS LIVE).

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι πήραν αυτός και οι συμπαίκτες του, το αυτονόητο μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, πως πρέπει να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά τη «σημαία» της πληγωμένης περηφάνιας του συλλόγου. «Πρέπει να συνεχίσουμε, θα παίξουμε τα παιχνίδια, θα βρούμε τις δυνάμεις ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, για να κάνουμε το καθήκον μας. Δεν υπάρχει κάτι να αποδείξουμε, διότι τα πράγματα έχουν φανεί. Υποβιβαστήκαμε και μαθηματικά. Πρέπει, απλά, να βρούμε τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε» όπως σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης συμπλήρωσε: “Στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Όλα δείχνουν ότι είναι μια καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά δεν νομίζω πως σε όλα τα παιχνίδια επικρατεί ο καλύτερος. Θα το κυνηγήσουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε ότι έχουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά”.

Κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Άρης δεν θα έχει στον πάγκο του τον Σούλη Παπαδόπουλο, μετά την παραίτηση της περασμένης Τετάρτης. Πρώτος προπονητής θα δηλωθεί ο Φόρης Κάκογλου (τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών) μια και έχει δίπλωμα UEFA-PRO, αλλά την τεχνική ευθύνη της ομάδας θα έχει ο Γιώργος Φοιρός.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τεχνικό τιμ, δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση, αρκετά νέα πρόσωπα, καταδεικνύοντας και την πρόθεση να πάει σε αλλαγές και να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Νίκος Γκόλιας, που ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Άρη στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείονται κι άλλες αλλαγές, στη γενικότερη προσπάθεια για αλλαγή εικόνας.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Τάτος και Κύργιας, καθώς και οι τραυματίες Τσουμάνης, Αγκάνθο και Πουλίδο.

Στην αποστολή των κίτρινων μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ψυχογιός. Ο τελευταίος επέστρεψε μετά από σημαντικό χρονικό διάστημα.

To Top