Για το «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ η Κ-17

Μετά την Κ-20 και την ανδρική ομάδα, που αντιμετώπισαν αμφότερες τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε η σειρά και της Κ-17 να διασταυρώσει τα ξίφη της με τους «ασπρόμαυρους», στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι στην Σουρωτή για την 6η αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Η αναμέτρηση αυτή, η οποία πραγματοποιείται με ένα μήνα καθυστέρηση, θα ξεκινήσει στις 15.15 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας», με τον ΠΑΟΚ να φέρει τυπικά τον τίτλο του γηπεδούχου, μια και το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται ως έδρα και από τις δύο ομάδες.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αποτελεί βέβαια και το ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, με τους «κίτρινους» ωστόσο να έχουν έναν αγώνα λιγότερο στο ενεργητικό τους, γεγονός που τους δίνει σαφώς μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε περίπτωση νίκης. Για την ιστορία, η πρώτη αναμέτρηση των δύο συλλόγων που διεξήχθει επίσης στη Σουρωτή στις 6 Νοεμβρίου, είχε λήξει ισόπαλη με 1-1, με τους Αλταλίκη και Παπαδόπουλο να χρίζονται αντίστοιχα σκόρερ.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου, μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Κέρκυρας με 3-1 (Ιγνατίδης, Πασχαλίδης και Κιβρακίδης τα γκολ), επιθυμούν να συνεχίσουν το θετικό τους σερί, το οποίο μετρά 6 συνεχόμενα «τρίποντα», ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχουν γνωρίσει μία μόλις ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στις 30 Οκτωβρίου από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στον αγωνιστικό τομέα, από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βαλαής και Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Μπελούλης που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Αλταλίκης και Μπέκας, ενώ σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει ο Στράτος Φούσκας που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά, η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός των «κίτρινων» απαρτίζεται από τους Παπαδόπουλο, Μαντζάρη, Μπιμπισίδη, Γραμπή, Ανδρεάδη, Κιβρακίδη, Μαρινόπουλο, Τσιπούρα, Λεμονή, Βαρότση, Μήτρου, Βασιλούδη, Παπουτσή, Φούσκα, Πασχαλίδη, Ιγνατίδη, Ζήση και Γιαννακιτσίδη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top