ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το “διπλό” πεντάδας στην Πάτρα ο Άρης με τον κόσμο του (PRESSARIS LIVE, 20.00)

Τον τελευταίο αγώνα για την κανονική περίοδο δίνει  (20:00) ο Αρης, στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα Oscar. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να καταλάβει την 5η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League και θα έχει σίγουρα φιλάθλους μαζί της. Για μια ακόμη φορά!

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα.

Ο Τζέιμς Κέλι (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη) έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης. Ακολούθησε την  αποστολή στην αχαϊκή πρωτεύουσα και αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Την αποστολή ακολούθησε και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος δε θα αγωνιστεί, αφού συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το παιχνίδι του Άρη στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν ένα σημαντικό στόχο, όμως την ίδια ώρα υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον ορισμό των Κορομηλά και Τσολάκο.

Ο Άρης μετράει τρεις διαδοχικές νίκες αφού επιβλήθηκε κατά σειρά του Περιστερίου Vitabiotics εκτός (67-70), του ΠΑΟΚ Mateco εντός (77-76) και της Λάρισας εντός έδρας (82-70). Αν οι «κιτρινόμαυροι» φύγουν με το διπλό από την Πάτρα θα είναι σίγουρα στην 5η θέση και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στην αντίθετη περίπτωση θα είναι στην 6η θέση αν ηττηθεί και η Λάρισα από τον Ιωνικό αφού 5ος θα είναι ο Προμηθέας ενώ ο Άρης θα βρεθεί στην 7η θέση αν ηττηθεί από τον Απόλλωνα Oscar και νικήσει η Λάρισα τον Ιωνικό.

Ολα θα είναι γνωστά σήμερα το βράδυ!

Διαιτητές: Κορομηλάς-Τσολάκος-Ζιώγας (Πίγκας)

 

To Top