ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικώς… κερδίζει ο Άρης και “φεύγει” για Ευρώπη! Ντέρμπι καρδιάς και ψυχής, τίποτε άλλο (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Μια από τις λέξεις ταμπού που υπάρχει όλα τα τελευταία χρόνια στον Άρη είναι αυτή: τελικός. Ή και “τελικός”, όπως ονομάζεται κατά το δοκούν, στην λογική της σημασίας ενός αποτελέσματος σ’ ένα παιχνίδι. Σήμερα στις 20:00 (PRESSARIS LIVE) τα…ψέματα τελειώνουν, οι λέξεις δεν… παίζουν μπάλα, αλλά μόνο η ψυχή, η καρδιά και η ποιότητα του Άρη. Με απλά λόγια; Τελικώς… κερδίζει την ΑΕΚ ο Άρης και “φεύγει” για Ευρώπη!

Ο Άρης ναι μεν στη θεωρία “παίζει” για δυο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία), αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Με νίκη “σκοτώνει” την ΑΕΚ και την στέλνει σπίτι της και την ίδια ώρα βγάζει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όχι άδικα χαρακτηρίστηκε ένα ντέρμπι καρδιάς και ψυχής.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Χερμάν Μπούργος έκοψε τον… βήχα σε όλους: “Εμείς θεωρούμε όλα τα παιχνίδια τελικούς οπότε και αυτό το παιχνίδι το προσεγγίζουμε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.”

Αγωνιστικά βέβαια, ο προπονητής του Άρη έχει καταγεγραμμένες τρεις απουσίες: Εντιαγέ, Σάσα, Γκάνεα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, αφαιρώντας από τον Αργεντίνο τρεις επιλογές πρώτης γραμμής, αν και είναι -ας μην ξεχνάμε- είναι μαθημένα τα… βουνά στα χιόνια.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται λοιπόν από τους εξής παίκτες:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

To Top