ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το ευρωπαϊκό αήττητο και άλλο ένα βήμα πρόκρισης στη Ναχαρίγια (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Το ευρωπαϊκό του αήττητο θα επιδιώξει να διατηρήσει ο Άρης σήμερα (19:00) στο Ισραήλ φιλοξενούμενος της Ναχαρίγια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζοντας παράλληλα να παρουσιάζει αγωνιστική βελτίωση μέσα στο γήπεδο.

Οι κίτρινοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στον όμιλο, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νίκη επί των Ισραηλινών και δεύτερο διπλό θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία προσπαθεί ακόμα να βρει αγωνιστική σταθερότητα και την ταυτότητά της στο παρκέ.

Η Ναχαρίγια δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, θα παίξει χωρίς βασικό πλέι μέικερ, αφού ο Μαρκίς Τιγκ αποχώρησε και ο Ντέργουϊν Κίτσεν ακόμα δεν έχει μπει στην ομάδα, ενώ μετράει μόλις μία νίκη σε έξι επίσημα παιχνίδια σε Ισραήλ και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πρίφτης ευελπιστεί να δει τους βασικούς του παίκτες να παίζουν σταθερά σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, θέλει να δει την ομάδα του να έχει επιθετικές συνεργασίες και παραγωγικότητα, αλλά παράλληλα να παραμένει συνεπής στην αμυντική της λειτουργία.

Με εξαίρεση τον Βασίλη Καββαδά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι παρόντες και έτοιμοι να κάνουν το καθήκον τους. Να φύγουν με το “διπλό” από το Ισραήλ και να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή του Α’ ομίλου. Είναι καθαρά στο χέρι τους να αφήσουν το Ισραήλ με χαμόγελα και όχι με νέους προβληματισμούς…

To Top