ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο Διούδης: “Δεν ήταν πέναλτι, είχε περάσει άουτ η μπάλα!”

Ο Σωκράτης Διούδης πήρε θέση για την παράβαση που καταλογίστηκε εις βάρος του, εξαιτίας της οποίας ο Άρης βρέθηκε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με την πλάτη στον τοίχο, τονίζοντας ότι πρόκειται για διαιτητικό λάθος. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο 23χρονος τερματοφύλακας γνωστοποίησε το δικό του «ταμείο» από τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, ξεκαθαρίζοντας, πως κακώς υποδείχθηκε παράβαση στη φάση του 49ου λεπτού:

«Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε. Σίγουρα ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στο πρώτο τέταρτο ειδικά. Μετά ισορροπήσαμε το ματς. Χωρίς να κινδυνέψουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ. Δεν έχω βρει τον παίκτη. Η μπάλα είχε φύγει άουτ. Αυτά είναι λάθη που όπως κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές κάνουν και οι διαιτητές».

Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, που παραδοσιακά είθισται να κρύβει κινδύνους για τα φαβορί;

«Σίγουρα όταν ξεκινάει μία χρονιά μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας δεν είναι και ότι καλύτερο. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα. Αυτό αποδείχθηκε από το γεγονός, πως κι άλλες ομάδες έχασαν βαθμούς. Κι εμείς έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Πρέπει να το κάνουμε γρήγορα και να “ρεφάρουμε” τους βαθμούς που χάσαμε».

Το ματς με τον Αιγινιακό που ακολουθεί έχει ιδιαιτερότητες;

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Δεν αποτελεί κριτήριο το Κύπελλο και το πώς κερδίσαμε εκείνο τον αγώνα. Οι περισσότερες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ δεν έχουν ιδιαίτερες φιλοδοξίες από τον συγκεκριμένο θεσμό, καθώς ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα».

Προβληματίζει η έλλειψη του εύκολου γκολ;

«Σίγουρα ακόμα δεν το έχουμε για να “ξεκλειδώνουμε” τις αντίπαλες άμυνας. Ολοι οι αντίπαλοι παίζουν με πολύ πάθος απέναντί μας. Πρέπει να κοιτάμε πρώτα την άμυνά μας, να έχουμε συνοχή για να μην δεχόμαστε τα γκολ και μετά θα λυθεί και το πρόβλημα στην επίθεση».

To Top