Για το τέταρτο σερί διαμάντι η Στεφανίδη

Να επιβεβαιώσει την απόλυτη κυριαρχία της στο επί κοντώ γυναικών θέλει για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα αγωνιστεί απόψε στον τελικό του Diamond League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Να προσθέσει ένα ακόμα διαμάντι στην πολύτιμη συλλογή της θα επιδιώξει η Κατερίνα Στεφανίδη στον αποψινό τελικό (21:00 – ΕΡΤ1) του επί κοντώ στη σειρά του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Η κορυφαία άλτρια διεκδικεί την σπουδαία διάκριση για τέταρτη σερί σεζόν, αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα από το 2016.

Στον φετινό τελικό έφτασε με την καλύτερη βαθμολογία και είναι σε θέση να διατηρήσει τα σκήπτρα αφού δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μα καλύτερο άλμα στα 4,83 μέτρα από το Πανελλήνιο της Πάτρας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει φέτος, αφού ακολουθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου κι εκεί θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο της.

Στον αποψινό τελικό θα βρεθεί απέναντι σε 13 αθλήτριες, με κορυφαίες την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις (4,85 μ.), τη Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα (4,86 μ.) και την επίσης Αμερικανίδα Κέιτ Ναζότ (4,82 μ.), ενώ σε καλή κατάσταση είναι η Καναδή Αλίσα Νιούμαν (4,82 μ.) και η Αμερικανίδα Τζεν Σουρ (4,93 μ.).

Στη διάρκεια του δεύτερου Diamond League της χρονιάς θα κριθούν οι νικητές στα εξής αγωνίσματα:

Άνδρες: 200 μ., 400 μ., 800 μ., 1.500 μ., 110 μ. εμπ., 3.000 μ. στιπλ, τριπλούν, Σφαιροβολία, δισκοβολία

Γυναίκες: 100 μ., 5.000 μ., 100 μ. εμπ., Δισκοβολία, Μήκος, επί κοντώ, ύψος.

To Top