Για το “τρία στα τρία” η Κ-17

Μετά τα δύο συνεχόμενα “διπλά” επί του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης, η Κ-17, με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία, επιστρέφει την Κυριακή στο “σπίτι” της έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας, υποδεχόμενη τη Δόξα Δράμας.

Ο Τάσος Θέος δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από την βελτίωση των παικτών του στα τελευταία ματς, και δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το… φόβο του αγνώστου, δεδομένου ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας για τους Δραμινούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον κυριακάτικο αγώνα δε θα δώσουν το “παρών” οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Βαλάης και Ζήσης, καθώς και οι τραυματίες Χατζηνικολάου και Βαρότσης. Ο Παναγιώτης Βαλαής πρόκειται να εκτίσει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στα Γιάννινα, ενώ ο Γιώργος Βαρότσης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο εβδομάδες. Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Άρη είδε τον Νίκο Μήτρου να επιστρέφει ξανά στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Η αναμέτρηση κόντρα στους “αετούς” για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου θα διεξαχθεί στις 12.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή, με διαιτητή τον Παλιούρα Διονύσιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας, και βοηθούς τους Μιχαηλίδη και Σιντόρη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top