Τα τηλεοπτικά διαταράσσουν τις πληρωμές

Οι Έλληνες παίκτες του Άρη δεν πληρώθηκαν δόση συμβολαίου και ζήτησαν… ακρόαση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη. Αυτό που τους μετέφερε ο παράγοντας του Άρη ήταν πως υπάρχει πρόβλημα στην ρευστότητα, δεν υπάρχουν προς το παρόν έσοδα για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες και είπε πως μόλις εκταμιευθεί η πρώτη δόση από τα τηλεοπτικά θα πληρωθούν.

Ο Χρήστος Ταπούτος και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης συναντήθηκαν με τον Γιάννη Δαμιανίδη αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα γραφεία της ΚΑΕ. Παραπονέθηκαν, όπως ήταν λογικό, γιατί δεν έχουν πληρωθεί και δεν πήραν χρήματα ούτε από την δόση του ΟΠΑΠ (πήραν έναντι ορισμένα χρήματα οι ξένοι της ομάδας και καλύφθηκαν άλλες απαιτήσεις).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι δεδομένο πως έχει αντιληφθεί τα παράπονα και φυσικά κατανοεί τους παίκτες, όμως δεδομένο είναι επίσης πως δεν υπάρχουν χρήματα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και έτσι δεν μπορεί να εκταμιευθεί η πρώτη δόση από τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ο κ. Δαμιανίδης είπε στους παίκτες πως μόλις έρθουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, θα πάρουν χρήματα…

To Top